reklama

Kwietniówki 2010!!!

Anna oj właśnie jest taki plan, że jak nic na wzmocnienie mi nie pomoże to będziemy ciachać... jeszcze nie wiem, co ja na to ;-) ale pewnie dam sobie wyciąć. Ile czasu do siebie dochodziłaś? Tylko bez szczegółów proszę, bo się zniechęcę i nie wytnę :-P

Zaraz idę do lekarza, oczywiście w pracy jestem, bo a. kupę pracy mam, b. dopiero wróciłam z urlopu i zwolnienia na B., więc to byłaby lekka przesada :-( może jakoś do jutra dociągnę. W każdym razie taka babka mi przypadła w udziale, co każdego po 20 minut przyjmuje, więc będe pod gabinetem "kiblować"... eh... wezmę lapa i popracuję :-(

Elvie- współczuje nocki. A na ciastka, ciasta, ciasteczka naprawdę polecam Spychałę ;-) Tobie na figure nie szkodzi, to mogę Cię tam wysyłać :-D

Gosieńka- ale ja jej nie lubię, w sensie anginy :wściekła/y: szerokiej i bezpiecznej drogi.

reklama
Annaoj moi rodzice mają takiego krupsa
3116670800_1325185767.jpg

właśnie zapisałam się na aerobik 3x w tygodniu (wtorek,środa,czwartek) Nata dziękuję Ci za to że swoją postawą mnie zmobilizowałaś:-)

Witam,
nasz mały wędrowniczek nauczył się nawiedzać rodziców nad ranem i od 6.00 z nami śpi. Jeszcze gdyby spała to byłoby super, ale ona strasznie nas chce przytulać i całować, oślini mnie przy tym nieziemsko a ja tego nie znoszę, tzn.tuli-tuli lubię, ale ślinienia się już nie.
Zapowiedziana wizyta cioci zmotywowała nas do wstania przed 8.00 i gruntownego wysprzątania mieszkania;-) A ciotce wrąbali na ostatnią chwilę zastępstwo i odwiedzi nas dopiero jutro.
Młodą zatem odstawiliśmy do klubu, a sami się udaliśmy na spacerek i na lody do Grycana,w drodze do domu kupiłam truskawki - piękne, wielkie i o dziwo przepysznie pachną i smakują. Drogie, bo 17,50zł/kg ale w ramach ciążowych zachcianek się skusiłam;-)
Teraz M. pojechał swoje sprawy załatwiać a ja doczłapałam na drugie piętro i biorę się powoli za wysyłkę.

gosienko - szczęśliwej podróży, mam nadzieję, że Helci się będzie trasa podobać;-)

annoj kce - krups to np. taki jak pokazała mamusia, zdrówka dla Ali!

mamusiu - ależ Ci tego ruszenia dupska zazdroszczę! Sama się już porodu doczekać nie mogę, aby móc zacząć intensywniej ćwiczyć, bo póki co to tylko piłka.

aniez - muszę wreszcie tego Spychałę wyczaić;-)

Przed chwilą był kurier i przywiózł mi albumy dla dzieci - piękne! Link Wam wrzucałam na zakupowym, więc polecam:tak:

marta - przyszło mi dzisiaj mailem przypomnienie o kuponie, tam się termin kończy, więc pamiętaj, aby Ci nie przepadł;-) A na kawkę to zapraszam do mnie:tak:

Elvie pamietam o kuponie:) 5go kwietnia mamy wizytę u gastrologa to przy okazji umowilam sie na odbudowe wlosow i podciecie, bo ostatnio cos szybko wlosy mi rosna...

Mnie dalej glowa boli ale mimo tego umylam okna, zawiesilam nowa firanke ktora dzis rano przyszla (chorowalam na nia odkad sie przeprowadzilismy a to juz prawie 5miesiecy) i od razu w pokoju jasniej:)

Slonko nam sie schowalo ale zaraz ruszamy na jakis spacerek

Angina potwierdzona, antybol (tym razem Zinnat), lekarka przytomnie zadzwonila do laryngolozki, ktora bedzie w pn i mam tam rano isc bez kolejki :-) uroczo, nie lubie tak... ale zebym do pn dotrwala najpierw antybol i jak bedzie dobrze to moze od razu wlaczymy odczulanie... cala moja nadzieja w dr tereni, bo mam dosc.

A teraz w ramach odprezenia slucham sobie sluchowisk po ang. i sobie przypomnialam jak kiedys sluchalam Matysiakow czy w Jezioranach i kuk w internet a tam niespodzianka... nadal sa... jest cos trwalszego niz Moda na sukces :-)

Ide po kawę, bo padam na ryjek.

reklama
Aniez ty to masz zdrowie żeby chorować ;-) a tak na serio zdrówka ci życze i pożegnania angin na zawsze :tak:
Zielona a co ta agentka wymysliła że oko sobie podbiła??

a ja nad dokumentami siedze i obrabiam w wordzie... ehhh czemu to takie monotonne? I tak dużo tego?? No czemu pytam?? Ale kaska bedzie z tego to zaciskam zeby i dalej tworze ;-) będzie na kolejne butki :-p :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry