Hej,
oczywiście miałam poranek na sygnale i kiedy już szczęśliwa w pracy siedziałam zadzwonił telefon, że dziecko mam odebrać, bo zdaniem pani on jeszcze nie jest zdrowy
lekarz twierdzi inaczej, a dziecko mi z placówki oddelegowali! Nic to siedzi w domu do końca tygodnia.
ja jestem w 14 tyg. Czy to oznacza, że za dwa tygodnie się dowiem czy chłopak czy może dziewczynka, już nie mogę się doczekać!
Tak pytam, bo z Mateuszem dowiedziałam się dopiero koło 25 tygodnia.
oczywiście miałam poranek na sygnale i kiedy już szczęśliwa w pracy siedziałam zadzwonił telefon, że dziecko mam odebrać, bo zdaniem pani on jeszcze nie jest zdrowy
lekarz twierdzi inaczej, a dziecko mi z placówki oddelegowali! Nic to siedzi w domu do końca tygodnia.maonka - tak, od 14 tygodnia wiemy, że będzie synuś - Maciek.
Zielona - ja też się nie znam, ale marzy mi się Krupsa taki, co kawę sam mieli;-) Wysłałam Ci przesyłkę - daj znać jak dojdzie. Ty jakoś na dniach świętujesz, co? Świeczki będziesz dmuchać![]()
ja jestem w 14 tyg. Czy to oznacza, że za dwa tygodnie się dowiem czy chłopak czy może dziewczynka, już nie mogę się doczekać!
Tak pytam, bo z Mateuszem dowiedziałam się dopiero koło 25 tygodnia.
Mojej kolezance przez cala ciaze wmawiali chlopca, a okazalo sie, ze urodzila sie dorodna babeczka. Z kolei w drugiej ciazy od poczatku mowili, ze chlopak i okazalo sie ze obszczymurek sie urodzil
Jak już nie muszę do dziecka w nocy wstawać to aby mi się nie nudziło wstaję do psa
a że to wredne psisko to oczy mam na zapałki ;-)
ja się pisze na taką imprezę;-)