gosienkag76
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem
Katik wiem przez co przechodzisz bo ostatnio też kaszel męczył mnie i męczył najgorzej w nocy
pewnie z dwa miechy i nie wiadomo od czego czy to jakaś alergia czy może astma bo to u nas rodzinne , diabli wiedzą
Mam nadzieję że w końcu ci odpuści.Można u was zrobić prześwietlenie płuc?
gosia nie ma się co dziwić że zmęczona jesteś, praca dom , dzidzia i Mati też pewnie wymagający .Jak tam jego zapalenie spojówek przeszło?
Elvie jak poczytałam to sobie uświadomiłam że twój poród tuż tuż :-)
Anna zdrówka życzę najmocniej jak umiem.
Zielona ale pospałyście :-) Będzie okazja aby ci wieczór panieński zrobi
skoro znowu panną zostałaś ;-)
gosiek26 jak pierwszy raz próbowałam Helenkę odpieluchować to też były takie akcje że co chwilę sikała i nie nadążałam z praniem i suszeniem ciuchów , wtedy sobie odpuściłam bo stwierdziłam że ona jeszcze nie kuma o co chodzi , poczekałam trochę i za jakiś czas spróbowałam znowu i wtedy się udało , generalnie najdłużej uczyła się robić kupę do nocnika ostatecznie sprawdziła się nakładka na ubikację taka przeźroczysta przez którą wszystko widać
Aniez i jak starszak zajął się młodszym aby mamusia mogła słówka powtórzyć ?
Filonka dziękuję za przesyłkę
:-)
Nata zdrówka dla Julki.
Miłego wieczorku .
Idę po winko i wypiję za wasze zdrówko:-):-):-)
Katik wiem przez co przechodzisz bo ostatnio też kaszel męczył mnie i męczył najgorzej w nocy
pewnie z dwa miechy i nie wiadomo od czego czy to jakaś alergia czy może astma bo to u nas rodzinne , diabli wiedzą
Mam nadzieję że w końcu ci odpuści.Można u was zrobić prześwietlenie płuc?
gosia nie ma się co dziwić że zmęczona jesteś, praca dom , dzidzia i Mati też pewnie wymagający .Jak tam jego zapalenie spojówek przeszło?
Elvie jak poczytałam to sobie uświadomiłam że twój poród tuż tuż :-)
Anna zdrówka życzę najmocniej jak umiem.
Zielona ale pospałyście :-) Będzie okazja aby ci wieczór panieński zrobi

skoro znowu panną zostałaś ;-)gosiek26 jak pierwszy raz próbowałam Helenkę odpieluchować to też były takie akcje że co chwilę sikała i nie nadążałam z praniem i suszeniem ciuchów , wtedy sobie odpuściłam bo stwierdziłam że ona jeszcze nie kuma o co chodzi , poczekałam trochę i za jakiś czas spróbowałam znowu i wtedy się udało , generalnie najdłużej uczyła się robić kupę do nocnika ostatecznie sprawdziła się nakładka na ubikację taka przeźroczysta przez którą wszystko widać

Aniez i jak starszak zajął się młodszym aby mamusia mogła słówka powtórzyć ?
Filonka dziękuję za przesyłkę
:-)Nata zdrówka dla Julki.
Miłego wieczorku .
Idę po winko i wypiję za wasze zdrówko:-):-):-)
moje ulubione...
Tylko jak tu wytrzymać czasami w ciągu dnia wszystko na nie! Co nas nie zabije, to nas wzmocni.