Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy tym "mamo daj niam niam, da picia, da brum brum, "da cholera wie jeszcze czego, non stop czegoś chciał jak tylko wstał, wiec nawet poleżeć nie mogłam, tylko musiałam mu o 6 robić sniadanie a on 2 kęsy zrobił i do teraz ma jedzenie gdzieś!a ja ledwo na oczy patrze a musze juz obiad robić.
ja nie wiem co to bedzie z tym rzuceniem pampkow.Życze siły.tzn ,że chcesz tylko 1 okno umyc, zamast 3 ?;-)Filonka ja poproszę odrobinkę Twojego powera.
wiesz mój power bierze sie z tego 1. dobrze śpie, co rzadko sie zdarza.2.dziecko mnie nie wkurzy z rana.3. okna sa tak pomazane przez Kacpra ,że juz nie widze na świat. 

Kuba spał w dzień do 3 r.z. 

Winne temu sa ciemne rolety (juz wymienione na jasne), bo ciemno przez nie bylo jak w dupie u Murzyna... No i ta cisza... Zadne odglosy z ulicy nie dobiegaja przez grube sciany i szczelne okna. Za jakies 2 tygodnie bede miala wymieniony dowod ( na focie geba jak idz stad, ale trudno - innej nie mam). No i okazalo sie, ze pani w dowodowym musiala zrobic mi przysluge i wpisac panna - malzenstwo w PL nie jest zarejestrowane i bedziemy musieli to jednak zrobic. Bez waznego dowodu nie moge sie zarejestrowac i zalatwic ubezpieczenia dla Konstancji...