gosienkag76
Fanka BB :)
Dzieńdoberek:-)
Nie miała baba kłopotu zgodziła się na psa
Jak już nie muszę do dziecka w nocy wstawać to aby mi się nie nudziło wstaję do psa
a że to wredne psisko to oczy mam na zapałki ;-)
Obiad przygotowany, więc mam dla was czas.
Mamusia ja już chyba wiem do której fazy ci najbliżej ;-) Nie martw się mi też czasami marzy się taka skórka
Martuś co się dzieje? Napisz może coś zaradzimy. Przytulam.
Nata super że Julka już lepiej się czuje i leki działają
Zielona mam nadzieję że małż podejmie szybką decyzję i do was przyjedzie. Kusisz tymi panami
ja się pisze na taką imprezę;-)
Aniam masz rację zdecydowanie lubię sobie życie ułatwiać
gosia 23 jak tam poranek na sygnale czy nie?
Idę robić drugą kawę coś czuję że moja dietetyczka nie będzie z tego zadowolona ale sukces jest bo kawa już tylko z połową łyżeczki cukru
Miłego dnia
Nie miała baba kłopotu zgodziła się na psa
Jak już nie muszę do dziecka w nocy wstawać to aby mi się nie nudziło wstaję do psa
a że to wredne psisko to oczy mam na zapałki ;-)Obiad przygotowany, więc mam dla was czas.
Mamusia ja już chyba wiem do której fazy ci najbliżej ;-) Nie martw się mi też czasami marzy się taka skórka

Martuś co się dzieje? Napisz może coś zaradzimy. Przytulam.
Nata super że Julka już lepiej się czuje i leki działają

Zielona mam nadzieję że małż podejmie szybką decyzję i do was przyjedzie. Kusisz tymi panami
ja się pisze na taką imprezę;-)Aniam masz rację zdecydowanie lubię sobie życie ułatwiać

gosia 23 jak tam poranek na sygnale czy nie?
Idę robić drugą kawę coś czuję że moja dietetyczka nie będzie z tego zadowolona ale sukces jest bo kawa już tylko z połową łyżeczki cukru

Miłego dnia
Jutro po wyniki a w piątek do gina. Trzymajcie kciuki, bo patrząc na to ile ja słodyczy jem to martwię się, czy to nic wspólnego z cukrzycą ciążową nie ma, ale poprzednie wyniki miałam ok i przy lenie też tak słodkie jadłam, więc może jednak będzie dobrze;-)