reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ewcia, zdrowka dla chlopakow.

Mamusiu, oj tam,oj tam.... ten'gorszy gatunek' nie wart psucia sobie nerwow.

Ogladacie niedzielny serial na tvn Prawo Agaty??? Calkiem fajny, a najbardziej podoba mi sie sciezka dzwiekowa. Wreszcie zrobili fajny polski serial z muza nie wymyslana na potrzeby filmu i wokalem Gorniak...

reklama
Aniam to słomianą wdową zostałaś na tydzień , szkoda że tak daleko do ciebie bo jakąś imprezkę kwietniówek mogłabyś zrobić jak chata wolna ;-)Coś czuję że Olka już niedługo i w nocy będzie spać bez pampersa, super.
:-)

w dzień już raczej wpadek nie ma , jak się nauczy z chęcią resztę pampków spalę na stosie :-D

a ja już odkryłam niezawodny sposób, z J walczyłam o wszystko, bo "dyscyplina musi być", "nie może mi dziecko na głowę wejść", itp blablabla, a teraz zupełnie odpuściłam, trudno, ze 100000 razy właczy ta lampkę, kot ma 4 łapy, biegać potrafi, wleżć w takie miejsca, gdzie go S nie dopadnie też potrafi, więc niech sam o swoj ogon zadba:-) lapka chowam, generalnie ograniczyłam ilość zakazów do absolutnego minimum, nie wiem, czy to dlatego, czy może sam z siebie, ale S duzo łagodniej przechodzi bunt...

witam ze szpitala polowego, szkarlatyna sztuk dwie, a mnie i K coś łamie, cud miód i orzeszki...ale 1 raz mi (tzn J oczywiscie) lekarka zrobiła ten szybki test na paciorkowce, jakoś tak większe przekonanie do antybola mam dzieki temu

he he , na szczęście nie mam kota .
U mnie Ola zostaje oddelegowana do pokoju swojego i tam niech sobie wyje . Jakoś mnie to nie rusza .
Potem przyłazi z uśmiechem nr 5 . jak coś nie pasi na dworzu to za fraki i do wózka i też niech sobie powyje .
wyrodny rodzic ze mnie

anna zdrówka .

Ewka - to się porobiło zdrowia .

Katik dobrze że już sami , może się w końcu odczepią .

paszport swój dziś załatwiłam jeszcze tylko małżon i dzieciaki .

Monia - ja dziś z teściową 3h siedziałam w poradnio okulistycznej :angry:

Ewcia, zdrowka dla chlopakow.

Mamusiu, oj tam,oj tam.... ten'gorszy gatunek' nie wart psucia sobie nerwow.

Ogladacie niedzielny serial na tvn Prawo Agaty??? Calkiem fajny, a najbardziej podoba mi sie sciezka dzwiekowa. Wreszcie zrobili fajny polski serial z muza nie wymyslana na potrzeby filmu i wokalem Gorniak...

i moje miasto pokazują hehehehe, pierwszy serial w którym Bydzie widzialam:-)

Witam wieczorkiem

Wszyscy śpią boooooosko :-):-):-)

Wronka widzisz w jakim sławnym serialowym mieście mieszkasz ;-)

Mamusia przytulaski a samcowi pokaż gdzie jego miejsce :tak:

Aniam to czekam na to ognisko :-) Ja też wyrodna matka i płacz nie robi na mnie wielkiego wrażenia ale może ja już stara jestem i przygłuchawa :-D

Monia nie ma to jak polska szpitalna rzeczywistość :no: No mamusia a co na takie porządki powiedziała Laura , coś czuję że nie była zadowolona ;-)

Ewka zdrówka dla bąbli

Katik fajnie że jesteś, super że lokatorów się pozbyłaś :tak:

Zielona bo w Polsce małż to rzecz święta ;-)

Elvie wieczorny relaks ci się należy po nerwowym dniu :tak:mam nadzieję że melisa zadziała jak nie to do M musisz się uśmiechnąć :-p

Agnieszka mam nadzieję że ból szybko minie i brawo za konsekwencję zwłaszcza w stosunku do teściowej ;-)

Isabela to nieźle Tośka wariuje w nocy :szok:

gosiek trzymam kciuki za pozbycie się jak najszybciej pieluchy.

Anna zdrówka dla was.

Filonka podziel się swoją energią :-)

Ella przesyłam trochę mojej cierpliwości ale wierz mi jak Emil był mały to też doprowadzał mnie do szewskiej pasji i wiele razy miałam już serdecznie dość ale tak jak pisała Ewka przy pierwszym dziecku człowiek nie raz za bardzo się trzyma pewnych zasad czasami warto odpuścić :tak:

Spokojnej nocy kobietki zmykam do wanny :-)

ja tylko na chwilkę - dzisiaj jestem z J w domku - wczoraj mailesmy silny atak allergii - nie wiemy na co więc jest tym trudniej. Po 20 byl u nas lekarz - mała dostała leki - dzisiaj jest lepiej

reklama
agnieszka nie wiemy - odbiejając ja ze złobka bylo ok - weszliśmy do domku i chwilka i była w kropkach (takich jakby komar ją podziabał) - najprawdopodobniej wiele czynników - była osłabiona a w zeszłym tygodniu Pani dr kazała małej dawac na wieczór wode z miodem - więc podawalam - i najprawdopodobniej to miód - do tego syrop na kaszel, który jak się okazało moze wywolywać reakcje alergiczne no i jak to pan doktor wczoraj stwierdzil - kot dołozył swoje trzy grosze - po takiej dawce alergenów nie moglo byc inaczej.
na szczescie to tylko odczyny skórne, drogi oddechowe czyste

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry