Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no nieźleKurcze, lekarka mi sprzeczne info daje, najpierw przy badaniu stwierdziła, że widać, że łażę, bo się pessar ciutkę wysunął i poprawiła, a potem brzuch obmacała i stwierdziła, że dziecko będzie zdecydowanie większe niż Igor i Alicja![]()
przecież mogli choćby zadzwonić i powiedzieć że zmienili zdanie
nie ugotuj się tam po drodzeHelenka mnie męczy o farby z biedronki i chyba pojedziemy po nie rowerem7 km w jedną stronę po górach i dolinach
ale wolę to niż wiercenie dziury w brzuchu.![]()
no i mówiłam że sobie coś zaraz znajdziesz no i faktycznie nudy może tak do mnie wpadniesz z rozpędu bo jakoś do niczego zabrać się nie mogęA jaka cisza była , prasowanie zaliczyłam , podłogi pomyłam kilka jeszcze innnych rzeczy zrobiłam . sielanka normalnie jak się ma jedno dziecko
nudy![]()
![]()
![]()

mogę tylko pozazdrościćmam super z moja mamcią bo dzieciakom dużo ciuszków kupuje, czasami to aż jej tłumaczę żeby przystopowała bo ja nie mam gdzie tego juz trzymać, potrafi Oli np 4 bluzki w tygodniu zafundować bo to takie ładne że nie mogła sie oprzeć żeby tego nie kupić![]()
Udanego wypadu życzę no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jak najwięcej powodów do radości na co dzień i dużo miłościjednak jedziemy do Bukowiny chociaż na 4 dni

ja chce już wrzesień!!!!
Może to głupoty ale już mnie tak denerwuje, a jest od wczoraj
oby do soboty, jestem cierpliwa ale czuję że moje pokłady sie kończą.
Biedronkowe farby zakupiłam do tego pędzeliki i Oli nowy fartuszek z Monster high, Mania dostała w spadku po starszej siostrze z zeszłego roku z Barbie i wszyscy zadowoleni
isabela:) ANIAM ty i sprzątanie naprawdę musiało Ci się nudzić :-D [/QUOTE pisze:Oj żebyś wiedziała
Aniam normalnie z tej nudy to kota dostałaś że się za takie porządki wzięłaś, no chyba że się boisz że Aniezowa do ciebie z białą rękawiczką przyjedzieluzik nie masz się co obawiać, ona nie z tych ;-)
Nic z tego , ja nie z tych co chałupę przed gośćmi tydzień pucuję
.. Anka może ja przywiozę jakieś prasowanko, co
Aniam- przywiozę Ci moją dwójeczkę, to zobaczymy, jak sobie z takim dobrodziejstwem inwentarza radzisz
P
Na pierwsze to Ci napiszę jedno - spadaj ;-)
A co do drugiego to nie bój bidywypuścimy na dwór sami sobie poradzą
Trampolina jest na dole , piaskownica i zjeżdżalnia
Isabela wszystkiego naj naj
Dziewczyny spokojnie ja błysku w domu nie mamjak ktos ma 110 m na samej górze i nie pała miłością do porządków , do tego ma męża bałaganiarza to mi błysk nie grozi
My syfu nie mamy , ale ja lubie coś położyć i nie odłożyć , J to samo o dzieciach już nie wspomnę
i w 15 min z tego bałagan mamy :-)
tylko J. niezadowolony bo kółek nie ma

i weź go tu nie ubij :-)