Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no nieźleKurcze, lekarka mi sprzeczne info daje, najpierw przy badaniu stwierdziła, że widać, że łażę, bo się pessar ciutkę wysunął i poprawiła, a potem brzuch obmacała i stwierdziła, że dziecko będzie zdecydowanie większe niż Igor i Alicja![]()
przecież mogli choćby zadzwonić i powiedzieć że zmienili zdanie
nie ugotuj się tam po drodzeHelenka mnie męczy o farby z biedronki i chyba pojedziemy po nie rowerem7 km w jedną stronę po górach i dolinach
ale wolę to niż wiercenie dziury w brzuchu.![]()
no i mówiłam że sobie coś zaraz znajdziesz no i faktycznie nudy może tak do mnie wpadniesz z rozpędu bo jakoś do niczego zabrać się nie mogęA jaka cisza była , prasowanie zaliczyłam , podłogi pomyłam kilka jeszcze innnych rzeczy zrobiłam . sielanka normalnie jak się ma jedno dziecko
nudy![]()
![]()
![]()

mogę tylko pozazdrościćmam super z moja mamcią bo dzieciakom dużo ciuszków kupuje, czasami to aż jej tłumaczę żeby przystopowała bo ja nie mam gdzie tego juz trzymać, potrafi Oli np 4 bluzki w tygodniu zafundować bo to takie ładne że nie mogła sie oprzeć żeby tego nie kupić![]()
Udanego wypadu życzę no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jak najwięcej powodów do radości na co dzień i dużo miłościjednak jedziemy do Bukowiny chociaż na 4 dni

ja chce już wrzesień!!!!
Może to głupoty ale już mnie tak denerwuje, a jest od wczoraj
oby do soboty, jestem cierpliwa ale czuję że moje pokłady sie kończą.
Biedronkowe farby zakupiłam do tego pędzeliki i Oli nowy fartuszek z Monster high, Mania dostała w spadku po starszej siostrze z zeszłego roku z Barbie i wszyscy zadowoleni
isabela:) ANIAM ty i sprzątanie naprawdę musiało Ci się nudzić :-D [/QUOTE pisze:Oj żebyś wiedziała
Aniam normalnie z tej nudy to kota dostałaś że się za takie porządki wzięłaś, no chyba że się boisz że Aniezowa do ciebie z białą rękawiczką przyjedzieluzik nie masz się co obawiać, ona nie z tych ;-)
Nic z tego , ja nie z tych co chałupę przed gośćmi tydzień pucuję
.. Anka może ja przywiozę jakieś prasowanko, co
Aniam- przywiozę Ci moją dwójeczkę, to zobaczymy, jak sobie z takim dobrodziejstwem inwentarza radzisz
P
Na pierwsze to Ci napiszę jedno - spadaj ;-)
A co do drugiego to nie bój bidywypuścimy na dwór sami sobie poradzą
Trampolina jest na dole , piaskownica i zjeżdżalnia
Isabela wszystkiego naj naj
Dziewczyny spokojnie ja błysku w domu nie mamjak ktos ma 110 m na samej górze i nie pała miłością do porządków , do tego ma męża bałaganiarza to mi błysk nie grozi
My syfu nie mamy , ale ja lubie coś położyć i nie odłożyć , J to samo o dzieciach już nie wspomnę
i w 15 min z tego bałagan mamy :-)
tylko J. niezadowolony bo kółek nie ma

i weź go tu nie ubij :-)