reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witajcie uff jak gorąco mały przez cały dzień biega na golaska:-) ja dopiero co niedawno z pracy do domciu dotarłam i teraz się relaksuję.
W pracy przez to że niektórych nie ma bo na urlopach to pozostali mają zapierdziel jak się patrzy,ledwo wyrabiam:baffled:

Annaoj fajnie że imprezka się udała
Kurcze, lekarka mi sprzeczne info daje, najpierw przy badaniu stwierdziła, że widać, że łażę, bo się pessar ciutkę wysunął i poprawiła, a potem brzuch obmacała i stwierdziła, że dziecko będzie zdecydowanie większe niż Igor i Alicja
baffled5wh.gif
no nieźle
Po to jesteśmy aby wysłuchać :-) ale przyznam że nie fajnie zagrali. Ja też nie cierpię jak coś się ustala a potem ktoś za plecami robi inaczej nie lubię takich niespodzianek, ale oni jacyś niepoważni są kurcze jak mówią że nie, a potem się obrażają:szok: przecież mogli choćby zadzwonić i powiedzieć że zmienili zdanie

monia zdrówka dla Hanulki

Gosieńko zakładam że wzrok dobry bo ja mam to samo ale to raczej wina oświetlenia ale u mnie nawet wieczór odpada bo mały chodzi spać o 22 wcześniej nie ma mowy o spaniu, ale to pewnie dlatego że on jeszcze w ciągu dnia s śpi tak ok 2 do 3 godz. Ja też muszę się wziąć za prasowanie ale tak mi się nie chce szok:zawstydzona/y:

Helenka mnie męczy o farby z biedronki i chyba pojedziemy po nie rowerem
rofl.gif
7 km w jedną stronę po górach i dolinach
wink2.gif
ale wolę to niż wiercenie dziury w brzuchu.
nie ugotuj się tam po drodze
laugh.gif

Aniam
A jaka cisza była , prasowanie zaliczyłam , podłogi pomyłam kilka jeszcze innnych rzeczy zrobiłam . sielanka normalnie jak się ma jedno dziecko
laugh.gif
laugh.gif
nudy
laugh.gif
laugh.gif
no i mówiłam że sobie coś zaraz znajdziesz no i faktycznie nudy może tak do mnie wpadniesz z rozpędu bo jakoś do niczego zabrać się nie mogę:-D

sonia
mam super z moja mamcią bo dzieciakom dużo ciuszków kupuje, czasami to aż jej tłumaczę żeby przystopowała bo ja nie mam gdzie tego juz trzymać, potrafi Oli np 4 bluzki w tygodniu zafundować bo to takie ładne że nie mogła sie oprzeć żeby tego nie kupić
laugh.gif
mogę tylko pozazdrościć

mamusiu więcej spokoju życzę

isabela
jednak jedziemy do Bukowiny chociaż na 4 dni
Udanego wypadu życzę no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jak najwięcej powodów do radości na co dzień i dużo miłości

kici
bidulo dużo zdrówka

Aniez Wszyskiego NAJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!! z okazji rocznicy

Agnieszka współczuję nie przespanej nocy

Ostatnia edycja:
hejka
Miałam beznadziejną nockę i jakaś przymulona dzisiaj jestem.
Ręce mi drętwieją, spojenie mnie wczoraj napierdzielało i jeszcze pod prawym żebrem boli. No prawie jak w 9-wiątym miesiącu ciąży;-)
Muszę jakoś jeszcze sierpień przetrzymać.
Dzisiaj Igorowi przyszedł plecak i piórnik i naprawdę jest fajny i porządnie wygląda. Młody zadowolony. Jutro chciałabym zeszyty i inne drobiazgi dokupić, żeby już były, w razie czego.
Aniez wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo, dużo Miłości!
Mamusia fajnie, że w pracy pozytywna reakcja.
Isabela najlepsze życzenia urodzinowe. I udanego wypoczynku Wam życzę.
Gosieńka gdzie Ty w ten upał chciałaś jechać. Toż to można ducha wyzionąć.
Elvie to musisz być cierpliwa;-)
Basia taki urok sezonu urlopowego. U mnie też zawsze tak było.

uciekam coś zszamać

Hejka
mam dosyć tego skwaru:no: ja chce już wrzesień!!!!
Dzisiaj po południu dziewczynom sie oberwało, bo mnie tesciowa wkurzyła , zachowuje sie jak księzniczka już nawet nie marzę żeby coś pomogła to jeszcze muszę po niej chodzić i ogarniać. Powiadomiła mnie że do koleżanki wyrusza na noc, ja siedzę na górze to nic nie słyszę , drzwi otwarte, brama też nawet garażu po sobie nie zamkneła, w pomieszczeniu w którym segreguję śmieci naniosła butelek, buteleczek, pojemniczków rzuciła obok worków, a specjalnie wydrukowałam kartkę i powiesiłam co gdzie ale jej się wydaje że ma od tego ludzi:wściekła/y: Może to głupoty ale już mnie tak denerwuje, a jest od wczoraj:sorry: oby do soboty, jestem cierpliwa ale czuję że moje pokłady sie kończą.
Gosieńko słodyczami też ich zasypuje, ale to wtedy ja też mniej kupuję a w domu mają przydział:tak: Biedronkowe farby zakupiłam do tego pędzeliki i Oli nowy fartuszek z Monster high, Mania dostała w spadku po starszej siostrze z zeszłego roku z Barbie i wszyscy zadowoleni:-D
Aniez wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Izabela 100 lat, spełnienia marzeń!
Wpadnę jeszcze wieczorkiem a teraz spadam ciuchy poukładać w szufladach

isabela:) ANIAM ty i sprzątanie naprawdę musiało Ci się nudzić :-D [/QUOTE pisze:
Oj żebyś wiedziała

Aniam normalnie z tej nudy to kota dostałaś że się za takie porządki wzięłaś, no chyba że się boisz że Aniezowa do ciebie z białą rękawiczką przyjedzie :-p luzik nie masz się co obawiać, ona nie z tych ;-)

Nic z tego , ja nie z tych co chałupę przed gośćmi tydzień pucuję :-D

.. Anka może ja przywiozę jakieś prasowanko, co :laugh2:

Aniam- przywiozę Ci moją dwójeczkę, to zobaczymy, jak sobie z takim dobrodziejstwem inwentarza radzisz :-p
P

Na pierwsze to Ci napiszę jedno - spadaj ;-)
A co do drugiego to nie bój bidy :tak: wypuścimy na dwór sami sobie poradzą :-D:-D Trampolina jest na dole , piaskownica i zjeżdżalnia :tak:

Isabela wszystkiego naj naj :tak:

Dziewczyny spokojnie ja błysku w domu nie mam :-D:-D jak ktos ma 110 m na samej górze i nie pała miłością do porządków , do tego ma męża bałaganiarza to mi błysk nie grozi :-D:-D My syfu nie mamy , ale ja lubie coś położyć i nie odłożyć , J to samo o dzieciach już nie wspomnę :-D:-D i w 15 min z tego bałagan mamy :-)

O właśnie annaoj J. plecak też przyszedł i jest super :tak: tylko J. niezadowolony bo kółek nie ma:angry::crazy::wściekła/y: i weź go tu nie ubij :-):baffled:

No skwarek był dzisiaj niemożliwy ale od 14:00 dzielnie na dworze w basenie siedzieliśmy :-D
Teraz chłopaki mają za zadanie posprzątać pokój bo przejść się nie da a potem kolacja i do wyrek ...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy któraś z Was dla Malucha kupowała buty w Decatlonie - czy Oni maja zawyżoną rozmiarówkę - Julka nosi 24 a tam jak wprowadzam ile cm ma stopa to pokazuje mi 26,5

nie mam u siebie sklepu, więc zostaje mi zamówienie online

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry