reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i ja wieczornej :-)

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia :-) Aniez Tobie szczęśliwości w dalszym pożyciu małżeńskim :-)

Dzień miło spędziliśmy i mąż mnie nawet do salonu lilou zawiózł wymieniłam sznurki :-) Tyle tam piękność ale musiałam się ograniczyć chwilowo :-) Za to czekam na Fiuu fiuu w czwartek ma być kurier też piękne bransoletki dziewczyna robi :-) To już prezent od męża :-)

Nata my kupiliśmy tę trekkingowe które ANIAM wstawiala w zielonym kolorze i rozmiarówka jak dla mnie taka sama bo kupiliśmy ten sam rozmiar który nosi :tak:

Gosienka i jak była wycieczka :-) Miałam dzwonić ale zastanawiałam się czy nie jedziecie właśnie. A co do syrenki kup proszę jak będziesz gdzieś tam :tak: jest szał a w smyku 99.99

Kuzynka wpadła kończę wrócę jutro :-)

EDIT: Kończę dziś :-)

Aniam my jako bransoletkocholiczki możemy sobie porozmawiać :-D Lilou od 100 w górę, moja kolekcja nie jest jakaś oszałamiająca ale lubię ją :-) Teraz dostrzegłam fiuu fiuu i to sa z kamieni naturalnych bransoletki ;-)
Co do pandory widziałam na żywo piękna jest ta czarna plecionka, a na aparcie się zawiodłam, mam jedną podobną do pandorowej plecionki i rozpaćkało się to to. Co do pandory kiedys sie do Ciebie wybiorę i Cię zabiorę na rabat :-) Co ty na to ? :-)

Annaoj mówisz jak w 9 miesiącu :-D

Sonia widzę Twoja jak moja teściowa, jak znajdziesz jakąś recepte daj znać :-)

MamoPaulinki oby ćwiczenia jak największą poprawę przyniosły :-)

Miałam prasować, wentlator ustawiłam i goście się zjechały hehe :-D no nic jutro akcja prasowanie i prawie pakowanie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
W końcu dotarłam do Was;-)
Ja się zaraz biorę do prasowania, wentylatora nie mam więc czekam aż się troszkę ochłodzi. A mam tego z miesiąc zbierania... Bo u nas upał i brak deszczu od początku lipca. Trawa żółta, liscie z drzew spadają jak na jesieni:sorry:
Jutro zaczynam pakowanie. Akcja jak zmieścić pół domu w trzech torbach:confused2: a najwięcej rzczy P.
Dostaliśmy opinię o potrzebie kształcenia specjalnego i WWR, w rozpoznaniu autyzm atypowy, składamy do przedszkola i do września bogu dzięki wrócę do żywych. Bo będę miała chwilkę dla siebie i nie będę zaniedbywać obowiązków domowych;-) Przy P niemożliwe jest cokolwiek zrobić...

Isabela wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)
Aniez z okazji rocznicy dużo miłości i cierpliwości;-)
Kici zdrówka i gratki za odsmoczkowanie.
Monia zdrówka dla Hani, choruję od dziecka na anginy ropne, raz lub dwa w roku mnie dopada, współczuję:-(

Idę odpalić żelazko:crazy:

Dziewczyny czy któraś z Was dla Malucha kupowała buty w Decatlonie - czy Oni maja zawyżoną rozmiarówkę - Julka nosi 24 a tam jak wprowadzam ile cm ma stopa to pokazuje mi 26,5

nie mam u siebie sklepu, więc zostaje mi zamówienie online

Ja mam sandały , SZymek nosi 29 i takie też ma

Dzień miło spędziliśmy i mąż mnie nawet do salonu lilou zawiózł wymieniłam sznurki :-) Tyle tam piękność ale musiałam się ograniczyć chwilowo :-) Za to czekam na Fiuu fiuu w czwartek ma być kurier też piękne bransoletki dziewczyna robi :-) To już prezent od męża :-)

Ile te cuda tam kosztują ?
Ja jutro jadę po sznurki z pandory :-D:-D
Bransoletki Srebne i Złote | PANDORA

bransoletka już skończona , czas zacząć drugą :-D

Byłam poćwiczyć , o moje biedne nogi :tak:

Aniezowa najlepszego dla Ciebie i małżonka

Witam wieczorkiem

Jak mnie ta duchota wkurza :no: ale za to S mega zadowolony bo praca w polu idzie więc i ja się muszę cieszyć;-)

Dzisiaj już wszystkie zakupy szkolne na allegro zrobiłam i teraz czekam na kuriera, jeszcze jutro po buty jedziemy dla ferajny i praktycznie jesteśmy do szkoły gotowi za to mój portfel świeci pustką :-(

Elvie sama jestem ciekawa co Kamila ci odpowie ;-) grunt to jasno przedstawić swoje zdanie ;-) Brawo dla Maciejki za pierwsze siuśki do nocnika :tak::-)

Agnieszka super :-) nie zapomnij o kaloszach :-D bo trzeba pogodę zaklinać;-)

Aniez ​znasz mojego S on jak w domu to jak zawsze lenia ma więc gdyby ja też taka była to brudem byśmy zarośli ;-) coś czuje że gdybyśmy wzięły udział w programie zamieńmy się mężami to w moim domu z podłogi by można było jeść a u was to czarno to widzę :-D Ty z tym prasowanie to super pomysł, przed wyjazdem do Aniam podjedzcie do mnie dam ci naszą górę i jak wrócicie to mi wyprasowane przywieziesz skoro ona taka natchniona :-pRomantycznego wieczoru wam życzę gołąbeczki ;-):-p

Basia współczuję zapierdzielu w pracy :no: Helenka też teraz o 22 chodzi spać, szogun jeden i nic w dzień nie śpi :no:

Anna może mały tak się układa że gdzieś cię uciska i przez to te drętwienie rąk, mam nadzieje że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza. Fajnie że plecak się Igorowi podoba :tak:

Sonia ta twoja teściowa to ci nerwów natruje :no: byle do soboty, dasz radę ;-)

Aniam to możemy sobie rękę podać ;-) jak to mówię u na pani Krysia wszystko ogarnia :-D

Nata ja jutro do Decathlonu jadę to mogę rozmiar zobaczyć i dam ci znać :tak:

Isabela jutro lalkę zakupię bo będę w Legnicy :tak: już ja sobie tą bransoletkę zobaczę na żywo:tak:

MamoPaulinki prasowania i pakowania nie zazdroszczę , ale trzymam kciuki aby ci się wszystko udało :tak:

Spokojnej nocy, mam nadzieję że szczeniaki dzisiaj będą łaskawsze dla mnie ;-)

Gosienko byłabym wdzięczna - kurcze nie wiem teraz co robić - 25 nie ma w online :( a nie zaryzykuje kupna 24 bo to na styk będzie, a nie wiem czy małej do jesieni nóżka nie urośnie.

Iza - ja mam z Apartu sznurkową - jak kupowałam babaeczka mnie zapewniała ze sznurek ma właściwości rzemyka i dupa wygląda po roku jak sznurowadło.

Aniam sliczna ta pleciona od pandory

Witam

Nata a może zwyczajnie po drodze jej kupicie w decathlonie gdzieś i przymierzysz??? Nie wiem jaką trasę sobie wybierzecie ale może warto rozważyć takie rozwiązanie??

Gosieńko mam nadzieję że nie zaponę o kaloszach :-D coś mam wrażenie że waliza będzie większa niż na wczasy :-D

Dorotko cieszę się że wszystkie opinie już masz odebrane i złożone :tak:

M. mi znowu źle spał a do tego brzuszek go w nocy bolał :no: nie wiem o co chodzi i z czego? Źle śpi pewnie bo duszno jest ale ten brzuszek to nie wiem...
Dzisiaj mam mały rajd po lekarzach bo na 10 idę z J. na bilans 6latka a na 15:30 też z J. do stomatologa...a już mi się nie chce...

miłego dnia!

Witam się środowo... gadam przez nos, gardło mnie boli...
na dworze upał w biurze klima nie dziwie się, żem przeziębiona...

Agnieszka - może przez ten upał M tak ma? :eek: Kuba ostatnio obudził się z płaczem w nocy i polazł do nas do łóżka się uspokoić bo potwory mu się śniły.

gosienko - a Wy co uprawiacie w polu?

mamoPaulinki - super, że P pójdzie do przedszkola. W końcu trochę odsapniesz.

isabela - dobrze, że mąż o Ciebie dba :-) musisz się potem pochwalić co dostałaś :-)

Dzieńdoberek

Burza u nas była i od razu na dworze lepiej :tak:

Anna nie wiem czy dobrze doczytałam czy wy z małżem dzisiaj świętujecie ? ;-) Jeśli tak to dużo miłości wam życzę i samych szczęśliwych dni :-)

Kici my uprawiamy wszelakie zboża i kukurydzę :tak: Zdrówka nadal ci życzę

Agnieszka wiesz jak to u nas pogoda zmienna jest a jak zacznie padać to błoto będzie główną atrakcją :-D Maratonu po lekarzach nie zazdroszczę ale jak mus to mus.

Nata dam ci znać co ustaliłam w decathlonie :tak:

Zmykam do sklepu i na pocztę przelewy puścić a potem na zakupy i handelek jajeczny :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Hej :-)

Ja dziś z pracy nadaje, po ponad 2 miesięcznej przerwie ciężko mi się odnaleźć dzisiaj. Tak mi się jeszcze trafiło,że pierwszy dzień pracy, urodziny teścia i Nasz rocznica ślubu heheh. Problem tylko ,że ani dla teścia ani dla T nic nie mam, po pracy musze coś wymyśleć:-(

Pozdrawiam i lecę pracować bo niestety tonę w papierach:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry