Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tonka mam chyba większego żarłoka...w ciągu dokładnie miesiąca przytył... uwaga... 1520 g (licze od najniższej wagi, bo od urodzeniowej to 1370g
Dziewczyny ponawiam pytanie. Czy znacie jakąś mamę, która z nakładkami długo karmiła (chociaż 5-6 miesięcy)?
Na necie są informacje,że przez nakładki można szybciej stracić pokarm bo nie ma głębokiej stymulacji brodawki.

Dziewczyny, jak czesto stosujecie wode morska do noskow? i z jakiego powodu?
Psikam czasem Poli , ale sama nie wiem czy powinnam? Zadnego katarku nie ma, tyle co musze nosek oczyscic, to lekko gruszka, i patyczkami...
Psikam dlatego ze grzejemy jeszcze, i by jej sie sluzowka nie wysuszyla, dobrze robie, to na to ta sol ma byc? Mam to robic regularnie, np co wieczor????![]()
Jeszcze jedno: czy Waszym Maluchom drzy broda? Poli nadal sie to zdarza, czytalam ze to ma zwiazek z rozwijajacym sie jeszcze ukladem nerwowym, ale tak dlugo????

.
)co skutkuje tym że stać nie mogę dłużej niż minutę i chodzić też za długo nie dam rady ale na to też dostała antybiotyk miejscowy i jest już trochę lepiej.
Jeszcze jedno: czy Waszym Maluchom drzy broda? Poli nadal sie to zdarza, czytalam ze to ma zwiazek z rozwijajacym sie jeszcze ukladem nerwowym, ale tak dlugo????