reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

idka też kiepsko znosi te upały...ale dziś jest nawet ok.zawsze kładę ja na brzuszku i zasypia!!! waży już 6 kilo!!! 1900g przybrała przez 2 miesiące.chyba jest w porządku!!!ufffffff...przez pierwszy miesiąc na cycu i wymiotując nie tyła bidulka,może przez tą skazę...
zdjęcia dodam jak tylko ''wproszę się''na zamknięty!!!:-)

ale może któraś z was ma profil na facebooku? jestem tam jako marta lisiecka.na zdjątku idka w żółtej koszulince:-):-):-)

reklama
posiadaczki x-landerów - czy już woziłyście maluszki w spacerówce?? Ja jeszcze jej nie składałam,a nie chce mi się próbować i nie wiem jak tam jest z tym siedziskiem - idzie na płasko rozłożyć?
Powoli Adaś wyrasta z gondolki..

Daga- no zawsze możesz przez Wrocek do Wawy pojechać i gibos mi podrzucić :-D

we wroc to chyba wczesniej nawet bede niz w pazdzierniku - moi dziadkowie, ciotki, wujki, kuzynowsktw no i moja siostra tam mieszka :-D

i najwazniejsze : JA CHCE DO ZOO :-D

mozliwe ze w rocznice slubu pojedziemy, tj 2 sierpnia :-D

ale gibosu na stanie nie mam - bo tylko taciny jest taki dobry :-) ale jakies ciasto moge upiec, ostatnio sie secjalizuje w tartaletkach i babeczkach ( tartaletki z budyniem i jagodkami- pychota) :-) :-) :-)

Eno! A do Krakowa to kiedy przyjedziecie??? :tak: My też chcemy meeting :-) ...i gibos :-)

..No i ZOO to w ogóle fajny pomysł...pewnie niedługo trzeba bedzie zajrzeć ;-)

...Kurde jaka duchota...padniemy zaraz...:baffled:

posiadaczki x-landerów - czy już woziłyście maluszki w spacerówce?? Ja jeszcze jej nie składałam,a nie chce mi się próbować i nie wiem jak tam jest z tym siedziskiem - idzie na płasko rozłożyć?
Powoli Adaś wyrasta z gondolki..

My jeszcze nie...ale jak kupiłam to zamontowałam spacerówkę- nie rozkłada się na płasko, dlatego jeszcze nie uzywam, ale nie mogę się doczekać ;-)

reklama
a do Halinkowa to ja sie sama pofatyguje :-D
myslalam, ze takich oczywistych oczywistosci to ja pisac nie musze :-D

No kurde, ale wiesz co napisane to mam dowody ;-) Nie wymigasz się wtedy :-D

Na naszym koglu moglu wrzucił śmieszny filmik... nie chcę zaśmiecać głównego wątku więc informuję jedynie :-D wrażliwych na wulgaryzmy od razu uprzedzam, że może im się nie spodobać :p

Do góry