reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzien dobry :) Wlasnie przynioslam sobie kawe, myslalam ze poczytam co tu na forum, a tu dwa posty do przeczytania... Wywialo nam wszystkie mamuski gdzies :)

Witam poniedziałkowo
weekend spędziliśmy u przyszłego szwagra na działce ależ tam jest pięknie wypoczełam zrelaksowałam się poprostu super :-)

aniam biedna Olcia szczęście w nieszczęściu że to mleczny ząbek

elvie chudzielcu z czego ty masz chudnąć z kości na ości ;-)

kamisia jak tam po wycieczce? dom do góry nogami w Szymbarku jest bezbłędny kilka lat temy byliśmy tam i bardzo miło wspominam :tak:

Witam:-)
Moja córcia wstała dziś o 7.45, przespała całą noc!!
A teraz łazi po balkonie z tatą, M. kołdrę i poduszki wietrzy, a Lenka mu pomaga - zrzucając jaśki na podłogę i krzycząc przy tym "bach":-D
Lecę śniadanko jakieś czarować, bo Lenka zjadła tuż po przebudzeniu się, a rodzice do 10.00 w wyrku leżeli i oglądali z małą bajki:-)
Schudnąć to bym chciała do 57,5kg ale szanse marne przy moim obżarstwie.
Miłego poniedziałku!

Hej laski:)

Wpadlam poczytać poki Olka zajeta ksiazka:)

Weekend mieliśmy udany, wczoraj nawet troche sie poopalalam:) Olka przekonywala sie do piasku z niezlym efektem:) troche sobie odpoczelysmy no ale dzis juz szara rzeczywistośc...

Po 9 u nas byla mega ulewa, zrobilo sie tak ciemno ze pozapalam swiatlo...

Olka przez weekend byla tak wygadana ze az ja nagrywałam bo nikt by nie uwierzył zresztą sama w szoku bylam :)

Uciekam do sklepu poki nie pada, Milego dnia!

ja tylko wpadłam jak po ogień żeby wam powiedzieć że u nas wszystko ok :-)
dzisiaj pogoda się skiepściła ale zobaczymy co będzie dalej :-D
w czwartek zamiast do domu jeszcze raz do Olsztyna jedziemy a w piątek może w końcu ściągniemy do domu...

Pozdrawiam cipło i słonecznie :-)

Elvie- to widze, ze Lena sie naprawia, gdy Polka paskudzi ;-)
Obudzila mi sie wczoraj znow po 1.5 godzinie snu, i takiego powera dostala, ze nie spala do po 1. Musialam sie z nia ewakuowac do drugiego pokoju, by Ł sie choc troche wyspal zanim wstanie do pracy...

Dzis ide z mloda do przychodni, na przeglad.

Witamy się i my:-) Wczoraj postanowiłam spędzić czas z dżinksem na świeżym powietrzu, bo J na grzyby pojechał i tak 2 razy byłyśmy na spacerku, na placu zabaw, mała poganiała po trawce, tylko na spanie musiałyśmy do domu przyjść ;-) A rano nam się nie chciało wszystkim wstawać i potem się na biegu na rehabilitację szykowałyśmy. Paulinka pierwszy raz ćwiczyła dziś bez mamy i o dziwo dała radę a jak skończyła to przybiegła się do mnie przytulić, pierwszy raz w życiu tak spontanicznie :tak:
A teraz zmajstrowałam małe pranko i schnie, upał nie do zniesienia i pewnie nie wyjdziemy bo małą dusi.
Marta nagrywaj nagrywaj, później takie pamiątki są cudne :tak:

Idę poczytać co się dalej dzieje ;-)

reklama
Zielona, przybij piatke, bo u nas podobnie.
Moze to jakis efekt uboczny tych trzydniowek, ktore nasze bidy wlasnie odchorowaly???
W kazdym badz razie licze na to, ze juz gorzej nie bedzie......

Do góry