reklama
Katik - fuj! Podziwiam, że dałaś radę, sama bym pewnie wlazła jak najwyżej i zaczęła krzyczeć
aniam - 10minut raz na 2-3tyg. to nie chodzenie. Sama potrafiłam łazić co drugi dzień na 20minut
Na szczęście szybko mi się to odwidziało.
Moje dzieciaki lulają, Lenka padła jak mucha po mega długim spacerze. Byliśmy w Parku Szczytnickim, jak się zbiorę to jutro wrzucę fotki. Póki co świętujemy zakończenie katalogu - z tej okazji na ciasto francuskie rzuciłam szynkę, 3 rodzaje sera, brokuły, por, ziółkami posypałam i zapiekłam - pyszne wyszło
Wino by mi do tego bardzo pasiło, ale nie mogę.

aniam - 10minut raz na 2-3tyg. to nie chodzenie. Sama potrafiłam łazić co drugi dzień na 20minut
Na szczęście szybko mi się to odwidziało.Moje dzieciaki lulają, Lenka padła jak mucha po mega długim spacerze. Byliśmy w Parku Szczytnickim, jak się zbiorę to jutro wrzucę fotki. Póki co świętujemy zakończenie katalogu - z tej okazji na ciasto francuskie rzuciłam szynkę, 3 rodzaje sera, brokuły, por, ziółkami posypałam i zapiekłam - pyszne wyszło
Katik ble
dobrze że dopadłaś dziada . A co to było wiesz ? Może komuś nawiał ?
U mnie na zadupiu ostatnio policja węża odławiała od jakiegoś faceta z przedpokoju
właśnie komuś nawiał . Okazało się na szczęście że nie jadowity
dobrze że dopadłaś dziada . A co to było wiesz ? Może komuś nawiał ? U mnie na zadupiu ostatnio policja węża odławiała od jakiegoś faceta z przedpokoju
właśnie komuś nawiał . Okazało się na szczęście że nie jadowityKatik
...jestem mamą...
Aniam, to takie tutejsze okazy. Jak dobrze licze to juz chyba czwarty takiej wielkosci okaz przeze mnie ukatrupiony. L kiedys podobnego kiedys w sloik zlapal i focil, bo to byl jego pierwszy ;-)
Cale szczescie, ze weszlam do niej i go namierzylam, bo wizja calej nocy spedzonej przez Pole z takim dziadem mnie przeraza.
Kurde i jutro znow poniedzialek. By to szlag....
Cale szczescie, ze weszlam do niej i go namierzylam, bo wizja calej nocy spedzonej przez Pole z takim dziadem mnie przeraza.
Kurde i jutro znow poniedzialek. By to szlag....
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Elvie, toz to ja od samego poczatku mowie, ze moze jak bedziecie miec trzecie, to wreszcie cos z Ciebie bedzie mialo ;-) Pociesz sie jednak tym, ze przynajmniej nie urodzilas klona ojca - co ma miejsce w przypadku naszej kici ;-);-);-)
Ide powtornie zarejestrowac sie w posredniaku. tyle, ze gdzies mi dyplom wcielo
ale moze to i lepiej, bo wyzsze wyksztalcenie to przeklenstwo w Polsce.
Ide powtornie zarejestrowac sie w posredniaku. tyle, ze gdzies mi dyplom wcielo
ale moze to i lepiej, bo wyzsze wyksztalcenie to przeklenstwo w Polsce.Ella1
Fanka BB :)
Witam Was cieplo po małych wakacjach.
Wyjazd się udał w miarę, ale przez to że brzuch pobolewał to dużo leżałam i nie skorzystałam. Mała ma awersje na zdjęcia więc nie bardzo jest co nawet pokazywać- nie wiem co jej odbiło- całe wakacje jej fotek nie mogę zrobić bo wrzeszczy i ucieka ze nie chce

Teraz powoli ogarniam chałupę po samowolce kota i zasypiam..normalnie koszmar w tym I-szym trym. Niedobrze mi i spać się chce ciągle- chciałam to mam więc już nie marudzę
Zielona- Ty się oszczędzaj z tą nogą...co do tycia wiem co czujesz- u mnie juz +2kg po 5tygodniach na dooopie siedzenia
żarcie ograniczyłam, jem edług budzika i kicha. Cóż..przyjdzie mi dużo pobiegać za rok ;-)
Katik- nie dość że masz taką kijową pogodę to jeszcze taaakie wielkie pająki?!OMG!
Kobieto ja bym zeszła na zawał przy takim żyjątku w pokoju- nienawidze pająków!
aninam- super że sie tak wakacje Wam udaja
Elvie- no to do dzieła- do trzech razy sztuka- majstrujcie kolejne- tym razem kolonika mamusi:-)
Agnieszka- udanego wyjazdu choc juz jesteś daleko ;-)
Jak się maja nasze ciężarówki?
Pozdrowienia dla wszystkich!
Wyjazd się udał w miarę, ale przez to że brzuch pobolewał to dużo leżałam i nie skorzystałam. Mała ma awersje na zdjęcia więc nie bardzo jest co nawet pokazywać- nie wiem co jej odbiło- całe wakacje jej fotek nie mogę zrobić bo wrzeszczy i ucieka ze nie chce

Teraz powoli ogarniam chałupę po samowolce kota i zasypiam..normalnie koszmar w tym I-szym trym. Niedobrze mi i spać się chce ciągle- chciałam to mam więc już nie marudzę

Zielona- Ty się oszczędzaj z tą nogą...co do tycia wiem co czujesz- u mnie juz +2kg po 5tygodniach na dooopie siedzenia
żarcie ograniczyłam, jem edług budzika i kicha. Cóż..przyjdzie mi dużo pobiegać za rok ;-)Katik- nie dość że masz taką kijową pogodę to jeszcze taaakie wielkie pająki?!OMG!
Kobieto ja bym zeszła na zawał przy takim żyjątku w pokoju- nienawidze pająków!aninam- super że sie tak wakacje Wam udaja

Elvie- no to do dzieła- do trzech razy sztuka- majstrujcie kolejne- tym razem kolonika mamusi:-)
Agnieszka- udanego wyjazdu choc juz jesteś daleko ;-)
Jak się maja nasze ciężarówki?
Pozdrowienia dla wszystkich!
Witamy i my
My po jezdzacym weekendzie noi w weekend TOSIA pozbyla sie PIMUSI (czyt. swojej pieluszki ktora zawsze z nia byla) nie ma placzu, miala obiecane ze pimusia byla stara i sie podarla i trzeba wyrzucic placzu nie bylo zadnego powiedzialam ze dzisiaj pojedziemy i kupimy misia zamiast pimusi do przytulania, pojechalismy wybrala sobie Myszke Minni i jest szczesliwa wczoraj wieczorem zasnela bez placzu i cisza, jestem z niej dumna :-) !!! Troche miala lzy w oczach ale byla dzielna, najgorzej W to przezyl :-)
Ale upal
Do pozniej ide troche zdjec dodac.
My po jezdzacym weekendzie noi w weekend TOSIA pozbyla sie PIMUSI (czyt. swojej pieluszki ktora zawsze z nia byla) nie ma placzu, miala obiecane ze pimusia byla stara i sie podarla i trzeba wyrzucic placzu nie bylo zadnego powiedzialam ze dzisiaj pojedziemy i kupimy misia zamiast pimusi do przytulania, pojechalismy wybrala sobie Myszke Minni i jest szczesliwa wczoraj wieczorem zasnela bez placzu i cisza, jestem z niej dumna :-) !!! Troche miala lzy w oczach ale byla dzielna, najgorzej W to przezyl :-)
Ale upal
Do pozniej ide troche zdjec dodac.
reklama
Zielona - ja się rękami i nogami zapieram, dwójka mi wystarczy w zupełności
Ella - tyj na zdrowie;-)
Noc miałam masakryczną, wstawałam do Maćka co godzinę albo i częściej. Od rana spał uwaga uwaga!! 37minut łącznie.
Lena z klubu wróciła, spać nie chce. Do szaleństwa mnie dzisiaj doprowadzą, a na dodatek początek katalogu dzisiaj mam i mnie jedna pipa o 7:01 obudziła
M. pojechał na spotkanie z płytkarzem (jutro facet zaczyna - yupi!) i drugi kibelek zawieźć, wybraliśmy na parter i piętro identyczne, takie: ROCA ZESTAW STELAZ PRO WC GAP DESKA W/O PRZYCISK (2573339376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nigdy nie sądziłam, że wybór tronów tak czasochłonny będzie
A to zestaw trzeba wybrać, misę, nawet przyciski do wyboru są, szaleństwo
Śmiałam się, że M. tak mnie tym wybieraniem zamęczał, że chyba planuje się do tego kibla modlić
Ella - tyj na zdrowie;-)
Noc miałam masakryczną, wstawałam do Maćka co godzinę albo i częściej. Od rana spał uwaga uwaga!! 37minut łącznie.
Lena z klubu wróciła, spać nie chce. Do szaleństwa mnie dzisiaj doprowadzą, a na dodatek początek katalogu dzisiaj mam i mnie jedna pipa o 7:01 obudziła

M. pojechał na spotkanie z płytkarzem (jutro facet zaczyna - yupi!) i drugi kibelek zawieźć, wybraliśmy na parter i piętro identyczne, takie: ROCA ZESTAW STELAZ PRO WC GAP DESKA W/O PRZYCISK (2573339376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nigdy nie sądziłam, że wybór tronów tak czasochłonny będzie
A to zestaw trzeba wybrać, misę, nawet przyciski do wyboru są, szaleństwo
Śmiałam się, że M. tak mnie tym wybieraniem zamęczał, że chyba planuje się do tego kibla modlić