reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam
Iznów dopiero na dupe usiadłam i nie wiem jak się nazywam. Już mam doś przetworów a ile jeszcze mnie czeka:eek::eek:
Mały dopiero poszedł spać , wiec popijając capucino poczytam co u Was , bo na galerie to az strach wchodzić, tyle mnie tam nie było!

Mamusia- oki zgadamy sie.
Elvie- no to masz dzis totalny luz.
Agnieszka- no a ja tam lubie sie pakowac, gorzej jak wracam do domu i sie rozpakowywac tego nie trawię/
Katik- 100 lat

reklama
A ja się pakować nie znoszę, rozpakowywać również nie lubię. U nas ekspertem od pakowania jest M., więc ja mu tylko rzucam co potrzebujemy zabrać a on się tym zajmuje i w torby sensownie upycha;-)

Na zakupy nie pojechaliśmy, bo nasze kibelki dotarły i M. pojechał je do garażu zrzucić, a jak pojechał to dorwał stolarza i tynkarza i zeszło mu prawie do 15:00, więc wracając odebrał Lenkę, która wpadła, przywitała się, loda zjadła i poszła w kimę. Maciek też lula, więc mam czas dla siebie:-) Włosy laminuję:-) O zabiegu laminowania i olejowania napisałam Wam na zadbanych mamusiach.

Witam
Udobruchał mnie wczoraj mąż, do tego przytulanki sprawiły, że jakoś wybaczyłam. A jaki był dumny, że tak wysprzątał dom.
Więc dziś mam o wiele mniej pracy, zakupy, 2 sałatki zrobione, mięsko zapeklowane. Poszłam też na łatwiznę i kupiłam 2 kawałki ciasta, co by się za wiele nie narobić. Jutro jeszcze 2 sałatki zrobimy + danie główne i po robocie.
Katik wszystkiego naj, naj

Joł piątek piątunio . mam nadzieję że do niedzieli się na tyle wypogodzi , że nad jeziorko będzie można jechać :tak:
Oby .
Do ikea jeszcze muszę jutro . Nie lubię tego tłumu tam i wleczących się ludzi środkiem , tak że przejść nie można .
Ale kilku drobiazgów mi brakuje .
MĄŻ mi radochę zrobił i przytaszczył cabrio na week , więc może ta ikea nie będzie taka zła . Kocham ten wiaterek we włosach .

aniam - udanych zakupów!

Mnie dzisiaj Maciek wymęczył strasznie, od 4.00 budził się regularnie co godzinę na cyca. Teraz też szaleje - na bujaczku źle, na macie edu źle, na łóżku rodziców ok, ale za moment kwęka (nie płacze tylko marudzi), bo pomocy w przewracaniu potrzebuje. Najchętniej to by chciał być na rękach, ale aż tak silna to ja nie jestem, by tego klocka cały czas dźwigać. Niech leży i kwęka, przeżyjemy;-)

O rany, ale produkcja od rana ;-) Pewnie korzystacie z pięknej pogody, w końcu to już końcówka lata.
To w takim razie życzę dużo słońca.

kto może ten na dworze a ja kwitne w domu bo musze nas popakować ;-) i ogarnąć całość :tak:

jakbym się nie odezwała to już teraz sie żegnam. Pojawię się w miare możliwości zameldować że dotarliśmy szczęśliwie a potem nie obiecuję :-) wyjeżdżamy koło 3 w nocy.

papa!!

PS. jakby się tak gosia zdecydowała rozpakować to dajcie mi znać ;-)

Hej, żyję;-) ale zabiegana na maxa, u nas dużo się dzieje i mam tylko nadzieję że coś z tego wyjdzie. Nie mam czasu żeby spokojnie siąśc i poczytać:zawstydzona/y:, piję teraz kawę bo czeka mnie jeszcze sprzątanie:baffled:
Wszystkie kwietniówki pozdrawiam!
Agnieszka spokojnej podróży i super pogody życzę
Lecę pranie zebrać i zabieram się za porządki

Agnieszka super pogody życzę .

Ale tu pustki .

W ikea byliśmy wiatr we włosach też był :-D:-D Jak wygram w totka to sobie takie cabrio kupię :-D

Po drodze widzieliśmy pożar , na tyle straszy że aż w TVN zaraz o nim było palił się hotel przy katowickiej :-(
Strasznie to wygladało , bo stoi przy samej trasie . a ludzie zamiast miejsce robić policji i służbom , to stawali cykać foty telefonami :no:
Pożar hotel Baron w Nadarzynie. Trwa akcja dogaszania

reklama
Agnieszka - udanej pogody i spokojnej podróży!

sonia - u mnie też dzisiaj pranie, wieszanie było, teraz to jeszcze trzeba poprasować, a ochotników brak.

aniam - czasami głupota ludzka nie zna granic:no:

Pospałam z dzieciakami od 17:00 do 19:00 i nawet nie wiem kiedy te 2h zleciały. W między czasie Lena zaliczyła wpadkę i osiurała łóżko (na szczęście swoje z zamontowanym ochraniaczem), M. ją do mnie przeniósł a ja tak spałam, że nawet nie słyszałam całej akcji. Obudziłam się a tu pościel zdjęta, wszystko do prania naszykowane, dziecko przebrane, spisał się tatuś;-)
Cudna pogoda jest teraz i do 21:00 byliśmy na spacerku. Gdyby nie to, że się ciemno zaczęło robić to spacerowalibyśmy dłużej.
Maciula już śpi, Lena mi towarzyszy. Zaraz jej bajkę do snu opowiem i jak zaśnie to mam zamiar doczytać książkę.

Judysia mi dzisiaj same dobre wieści przekazała - zajrzyjcie na społecznościówki;-)

Do góry