reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witamy i my

U nas weekend pełen niespodzianek i wychodne mieliśmy nawet. Bylismy z W i znajomymi w pubie ogladac mma a Tosianka u mojej mamy, my tez tam spalismy jak wrocilismy i rano pospac moglismy bo mama sie nia zajela.
Dzis dzien jak codzien :-)

Toska mi na nodze wisi i krzyczy kapac ale matka z ojcem w piecu za pozno napalili i nie ma cieplej wody jeszcze, ale juz sie grzeje, a Toska krzyczy bo o tej godzinie to ona juz po kapaniu i zazwyczaj to juz spi i nie wie co ma ze soba zrobic teraz.

Mamusia
fajnie, że weekend sie udał. Mi też się grzyby marzą ale nie mam z kim Toski zostawić bo u nas tylko 5 rano czy 6 na grzyby zostaje przed W pracą

Elvie to już bliżej niż dalej :-)

Gosienka oj babo babo już widze to Twoje oszczedzanie się :-) Oby kregosłup i noga Cię zrozumiały i odpusciły :-)

Kittek zdrówka dla biednej Majeczki, ucałuj ją tam od nas :tak:

Zielona do takich lekarzy mozna chodzic, odrazu lepiej czlowiek wszystko znosi :-)

Annoj
powodzenia w wyborze auta :-) Dobrze ze macie teraz jakies do dyspozycji cos o tym wiem tez bylismy przez prawie miesiac na łasce tescia albo taty, chociaz tata nie marudzil :-)

Lece, bo już nagrzana a ten moj myjek sie zakrzyczy :-)
Miłego wieczoru

reklama
Zielona fajny doktorek Ci się trafił . Mój J się musi wybrac i jakoś biedny nie może czasu znaleźć .
Kostka jak zwykle mega pomysłowa . przynajmniej wiadomo , że deska trwała .

Gosieńka - dawaj jajka :-D:-D

Anna - ale Ci fajnie , a ja mam kosmetyczkę 100m od domu . TYlko czasu ciągle brak . w dodatku przyjmuje nawet późnym wieczorem , bo gabinet ma w domu .

Aniez - co tam młodemu dajesz ? Ja Szymkowi rybomunyl dawałam przed przedszkolem .
Albo on taki dobry , albo SZymon taki twardziel .

Część pakowania w pracy odwalona . Jutro powtórka z rozrywki . Po tym tygodniu to mi chyba nogi w d.. wlezą .

Witam pierwsza;-)
Zielona to wesoło miałaś z doktorkiem ;-)
isabela też czasami lubię takie wieczory bez N , pełen relax :-D

a mnie dzisiaj mdli , nic do ust nie mogę wziąć bo :baffled::baffled::baffled: jedynie szczawiówka, którą ugotowałam dzisiaj o 5:30 mi nie przeszkadzała.
Jutro idę do gin może w końcu zobaczę moją kropeczkę :tak:

witam

zielona ale się uśmiałam z doktorka Superr !! ty to zawsze masz przygody nieźle. Kostusia mała inżynierka kombinuje jak sobie pomóc a deska była pod ręką to dla czego nie, przynajmniej przetestowana na trwałość.:-D

Mamusia
wspłóczuję mam nadzieję że szybko przejdą ci te mdłości

aniam ja już nie pamiętam co to kosmetyczka:no:

aniez
superr że Kubusiowi cofneło się z uszu

Ostatnia edycja:
Ja tez sie tylko witam, wczoraj bylo bardzo bardzo bardzo ciezko, splakalam sie razem z Olka:( dzis pewnie powtorka...

A 8go pazdziernika jedziemy do Warszawy do IMiDz do chirurga od rozszczepow...

Witam, człapiąc rano do auta znalazłam worek kasztanów :-) trzeba by jeszcze żołędzie zorganizować i chłopaki będą robić ludziki :-)

Anna oj, Aniam- Polivaccum mite, to są krople do nosa i co pół roku Kuba je dostaje, najpierw, żeby zapobiec infekcjom przez przerośnięty migdał, teraz żeby migdał nie odrósł. Od kwietnia 2011 w ogóle nie choruje (migdał miła wycinany w sierpniu 2011), także możliwe, że to + wycinka działa :-D

Aniam- Kuba nie tyle choruje, ile ma taką budowę ucha wewnętrznego, że tam się "zbiera" a nie powinno... nie wiem, jak to lepiej wytłumaczyć. Obecna akcja była najprawdopodobniej po basenie :-( i na razie ma basenowy zakaz, czyli z nauki pływania nici. Może na wiosnę. Ale wiadomo, nie będę ryzykować.
Za to jest szczęśliwy, bo będzie chodził na judo i piłkę nożną... tylko zaparł się leń jeden zadnimi łapami, że będzie bramkarzem...

Mamusia- no to heja z tą szczawiówką, tylko zabiel ją jogurtem, bo szczaw wytrąca wpań :-)
Elvie- Kuba posuną się dalej... on chce już grudzień :-D
Zielona- buhahahahaha... grunt to fajny doktorek
Anna oj i jak masaż?
Aniam- to się trochę z tym pakowaniem namachacie
Gosia- jak M. w żłobku? Oswoił się?
Basia- co tam u Was?
Martuś- no tulam Ciebię i Oleńkę :*

Bartuś natomiast jest strasznie śmiesznym małym gagatkiem. Nadziwić się nie mogę, bo z jednej strony to jest mega grzeczne dziecko, lubi się bawić i inne takie, ale z drugiej wie chłopak czego chce i jak chce, to drąży temat do oporu :-D
Wczoraj zachciało mu się jogurtu, ja sadziłam wrzos, więc mówię, że za chwilę, no to po chwili przyszedł z jogurtem w dłoni i łyżeczką :-D dodam, że trzymam je na samej górze w lodówce, ponieważ nawet przy pomocy krzesła nie wydłubał, to zorganizował sobie pomoc fizyczną w postaci brata.

Polazłam wczoraj na fitness i mówiłam, że nienawidzę ćwiczeń? Mówiłam? To mnie pokarało i przyszła babka... nie... wróć... Terminator i się nad nami znęcała 50 minut... masakra... moja mama oczywiście szczęśliwa, bo ona to lubi, a mnie tam trafiało i to jej ciągłe pokrzykiwanie "dacie radę, dacie radę... równooooo.... i teeeeraaaaz w tempieeeee..."... jak babcię kocham kończyła jakąś szkołę wojskową... dobrze, że to tylko zastępstwo ;-)

hejka
ja byłam wczoraj na torturach u kosmetyczki (czyszczenie pyszcka), na przyjemności idę za 2 tygodnie:-) Wczoraj nawet masażu nie było:-(
Dzisiaj musiałam wstać bladym świtem, bo Igor na wyciewczkę z przedszkola jedzie i już o 7:10 mieli śniadanie. Potem przed pracą jeszcze do sklepu po prezent, bo seria urodzin w przedszkolu zaczęta i idę w czwartek:baffled: Cierpię ostatnio na brak czasu straszny, ledwo swoje zajęcia gdzieś tam wciskam, ale UWAGA, UWAGA postanowiliśmy kupić psa:-):-) Zawsze o tym marzyłam i stwierdziłam, że skoro dzieciaki chcą, chłop wymiękł to kupujemy i już. Będę miała motywację by się więcej ruszać.
Marta tulam.
Mamusia mam nadzieje, że dzisiaj już Ci lepiej.
Aniez a ja właśnie takie zajęcia bym chciała, takie co bym mookra "jak szcur' wylazła i czuła, że mięśnie popracowały. Zobaczymy jak będzie po piątkowej zumbie.

uciekam

reklama
Czesc!
Nareszcie troche relaksu. mały sie usypia po obiadku a ja steskniona wpadam na bb.
Muszę sie pochwalić , ze od soboty śoimy na nowych salonach. i najwazniejsze ze dla wszystkich dało to duzo relaksu i dobrego, ....bo mały idzie sam do swego łózka spać i sam zasypia przy lampce, nawet raz mnie nie wołająć. nareszcie ma wolny wieczór od usypiania. a i ja śpie lepiej bez niego w pokoju. On nawet zabardzo to i nie chce zebym przebywala z nim w jego pokju bo on jak mówi jest juz duzy i sam chce spac i sie bawić. do nas to juz wogóle nie wchodzi do sypialni a jak chce to pyta czy może.normalnie bosko!!!!!!

Mamusia
- wsółczuje mdłosci straszne to uciązliwe. weś se kup w aptece PRENATAL ten na początek co pomaga własnie w takich dolegliwościach, mi i siostrze pomógł, czuliśmy się o wiele lepiej, pozbyłam sie tez bólów głowy jak go brałam.
Isabela- nasz mały dzielnie uczestniczy w lesie przy zbieraniu grzybów , nosi sobie stary koszyk po święconce i jest mega zadowolony ze moze chodzic razem z nami. Przed tem tylko go pryskam od komarów i kleszczy, zakładam kalosze i długie okrycie i np. w niedz po sniad idziemy na grzyby. Swoja droga juz se nasuszyłam 3 papierowe torby, pomroziłam, i zrobiłam 30 słoiczków marynowanych.
Gosieńka - zdrówka i nie wysilaj sie zbyt.
Basia- nie jesteś sama , ja tez juz nie wiem co to kosmetyczka
Aniez - to ci ta babka dala wycisk

Narazie tyle bo lece se dywan wyprać myjką póki mały śpi i słoneczko świeci. juz 2 mam za sobą.
A jA przez te całe przeprowadzki zapomniałam nawet o swoich imieninach niedzielnych. Dzis dopiero stara znajoma mnie oświeciła równiez ze spóxnieniem. K sie dostalo za to że równiez zapomniał.heheh ale bardziej by mu sie dostało jakbym w ten dzien pamietala a on nie .

buzki lece

Do góry