Dzieńdoberek
Ja już kawkę piję, odstawiłam wszystkie dzieciaki do szkoły i mam plan obrobienia ogródka co z tego wyjdzie zobaczymy .
Temat odpieluchowania na tapecie widzę wczoraj wieczorem był.Ja podpisuję się po pierwsze pod tym co napisałam
Zielona , żadne moje dziecko nie chodziło w mokrych majtkach dla zasady aby poczuło że ma mokro , podejrzewam że Emil chodziłby w tych gaciach i pół dnia i nie zrobiłoby to na nim większego wrażenia ;-) Po drugie zgadzam się też z
Aniez 
przecież my nie uczestniczymy w jakimś wyścigu które dziecko wcześniej pieluchy się pozbędzie, każde jest inne.Mateuszek pewnego dnia ściągnął pieluchę i powiedział nie i od tego dnia robił siku na nocnik i w nocy też bez pampka.Helenka miała dwa podejścia przy pierwszym odpuściłam bo totalnie nie kontrolowała tego więc po co , za drugim razem się udało i od razu w nocy też bez pampka, parę wpadek było ale miałam podkład i wysadzaliśmy ją zresztą ona ma tak pojemny pęcherz że nie raz w dzień dopiero pierwsze siku tak około 9

Ja tam nie oceniam czy ktoś coś przegapił bo też mogłabym się czepiać że Helka już od stycznia bez pampka , nie wspomnę Mai która dużo wcześniej i co z tego udało się i jest git, każdy ma swój czas na wszystko bo nie jesteśmy maszynami które można sobie nastawić.To tyle w temacie
Isabela no co ty to tylko wymiana zdań nie ;-) Na pewno Tośka się kiedyś odpielu****e na bank więc spokojnie, bez nerwów.
To widzę że ciebie też połamało,miłego masażu niech ból odpuści.
Nata moi chłopcy też zawiedzeni brakiem meczu :-( ale jak to Emil powiedział " To jest Polska właśnie "

U nas dokładnie to samo Helenka np. kolory zna po angielsku a po polsku ni w ząb ;-)
Aniez i jak tam nocka, może Bartolini was zaskoczył i suchutko było
Aniam z tobą się też w części zgodzę

Ja jak ściągałam pieluchę to już jej nie zakładałam nawet na noc

Fajną pracę ma twój małż, pośmiga sobie facet niezłymi furami

I jeszcze doczytałam że cię dzieciaki pod względem językowym zaskoczyły super
Onka a jak ty się czujesz? Jak tam dzidzia?
Elvie też tak mam że jak nie mogę się zorganizować to dzieciaki mnie wkurzają, oj nie lubię siebie wtedy ale ostatnim czasem wrzuciłam na luz, nie można być w e wszystkim perfekcyjnym;-)
Winko zostaw na parapetówkę

Co do robota to nie wiem jaki to był model.
Miłego dnia babeczki