reklama

Kwietniowki 2015

tak Karina znowu w szpitalu. Przez ciśnienie trafiłam. Dostałam zastrzyki na plucka dla maleństwa i leżę. A dzisiaj dowiedziałam się że mi się szyjka skraca ale coś nie bardzo w to wierzę bo badali mnie ostatni raz w poniedziałek a dopiero w środę mi mówią o szyjce. Chyba mnie nie zamierzają wypuścić ze szpitala.

reklama
hej.........

OLusia kurcze masakra z tym u Ciebie, ale dasz radę!!! ty rodzisz cc ??

Anulka to jak nie wiedzą? czy 2 dni czekali , żeby Ci to obwieścić???

ja dziś ze starszakiem w domu..eh ..

hej.........

OLusia kurcze masakra z tym u Ciebie, ale dasz radę!!! ty rodzisz cc ??

Anulka to jak nie wiedzą? czy 2 dni czekali , żeby Ci to obwieścić???

ja dziś ze starszakiem w domu..eh ..

Oj ja też w domu uziemiona, niby szyja małą mniej boli, ale pojawiła się gorączka, o 11 idę z nią do lekarza. Pewno znów antybiotyk i tydzień wyjety z życia. I jak tu sie luzować i myśleć o sobie, jak ciągle coś, jak nie mała to mój P. Ja jak choruje to się nikt nie przejmuje, bo i tak w domu siedzę. Jakieś złości i żale mam od rana.:-[

asia dzisiaj znowu zostawiłam 100 w aptece na 3 leki dla mnie
w ostatnim tygodniu łącznie chyba z 300 zł...
nie wspominajac o lekarstwach wcześniejszych bo te "tylko" na skurcze, i infkecje u mnie.......

chyba trzeba będzie zaczać płacić ciałem :cool:

Ja po prostu już mam dość, a jak sobie pomyślę, że niedługo będzie jeszcze gorzej, bo jak pojawi się dzidzia to ja zeświruje, zbankrutuje, i wogóle, mam tylko nadzieję, że nie wpadnę w jakąś depresje, bo czasami to tak nie wiele trzeba. Myślę, że najprzyjemniejsze chwile to będą te w szpitalu z dzidzia, a jak wrócę do domu to będzie masakra jakaś.=-O

Tak powiedzieli mi to po dwóch dniach. Ale nie bardzo wydaje mi się to prawdopodobne. Jak mnie badał mówił ze wszystko ok ze pokazywane a dzisiaj takie buty. Dowiedziałam się że tak kombinują aby pójść do gabinetu z koperta. Ale napewno odemnie grosza nie dostaną.

Anulka wszystko będzie dobrze !! Tylko mogli by Cię informować na bierzaco !! Ale w szpitalach tak właśnie jest :( ja byłam 5dni nikt nie zajmował się moja cukrzyca bo nie z tym tam przyszłam a nagle 4dnia jakiś lekarz mówi do mnie że nie wiadomo kiedy wyjde bo duże dawki insuliny biorę i to jest duże obciążenie dla organizmu bla bla bla a ja gały jak 5zł !!:-/ a wczoraj pytam diabetologa o to a mo abym się nie przyjmowała tym co mówią bo to bzdury najważniejsze że cukier nie skacze a do porodu dawki wzrosną o 100%szok! ! I tak to z tymi lekarzami
Neta ja mam usg w piątek i też już nie mogę się doczekać nawet mi się dzisiaj śniło że dostałam zdjęcie pucatej uśmiechniętej buzi :) ciekawe czy się sprawdzi :)
Zerówka dla dzieciaczków waszych :)
Olusia a co u Ciebie ??
Myla współczuję takich snów ..:*

A ja czekam na na wizyte.. dzis cos pozniej jest.. rano panie polozne pomogly mi sie umyc, bo nie bardzo moge wstawac.

A kiedy podaje sie sterydy na plucka? Od ktorego tc? ;-)

Kuklali wlasnie zdalam sobie sprawe ze fotelikow tez nie mam... loooo matko... musze dzis szukac !

Karina no no szalejesz.. ;-)

Anula a ktory ty masz tc?

Ostatnia edycja:
Vesunna, fajnie, że jesteś zadowolona z wózka, gratuluję zakupu :-)

Aylin, zdrówka dla córeczki!

Kuklaki, romantycznie, szkoda, że samotnie ;-)

Karina, szalejesz, ale fajnie :-)

Nigdy nie byłam na NFZ u gina na wizycie, wystarczyła mi IP w szpitalu uniwersyteckim w Krakowie... sam szpital ok, ale ta izba masakra...

reklama
Doli no z tymi lekami to masakra !! Jak nie witaminy to leki na różne przypadłości :-((
Ale dobrze że dostałaś leki na infekcje powinno szybko przejść :)
A ja leże w łóżku z dwoma psami i nic mi się nie chce :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry