reklama

Kwietniowki 2015

reklama
O jaa dziewczyny moze na jakies gadu gadu sie umówcie. Po jednym zdaniu sobie piszą a normalny człowiek nie moze nadrobić..:no: Niewyzyte baby! Do garów :angry:

Karina cukier mamy podobnie, mi tylko lekarz nakazał łykanie żelaza :no:

Ja juz od godzinki leze, byłam z młoda na wieczornych zakupach, pózniej machnęłam orzechowca i obiad na jutro.

Brzuszek mnie kopie okropnie, ruchów nie liczę, nikt mi nie mówił, ze trzeba..ja sie śmiałam z polozna bo 10 dni temu u lekarza 72 ważyłam a wczoraj 70kg bez butów, czyli mam buty 2kg! Hehe..

Kurde jestem, prądu nie bylo ponad godzine i bralam prysznic przy swiecach:-D Czytalam gazete przy latarce, cala przeczytalam i juz szlam spac a tu prad przyszedl no i dawaj z powrotem:-D

Olusia widze ze wiekrzosc zeczy juz masz wiec nie ma zle, poszperaj w internecie, poogladaj sobie wozki i tak nie masz nic do roboty, moze ci cos wpadnie w oko tyle ze nie mozesz z bliska zobaczyc, wiem jak to jest, jak co to meza wyslesz zeby pomacal.

Myla
tak patrze co to za Cyprysiowa tu pisze a to ty incognito:-D:-D

Co spac nie możecie ? :p
Mi sie juz od 21 spac chce ..., ostatnie dni dobrze spałam w nocy ...
Jutro ide na drenaż ..., przydało by mi sie jeszcze pedicure ;) , ale jak narazie jestem happy ze fryzjera dzis zaliczyłam :)
Młody wlasnie szaleje , az brzuch faluje ... Lol

Witam się i ja. Dziewczyny wy mówicie o małych brzuszkach? Wczoraj w nocy przyjęli mi na salę dziewczynę na oko tak 18-20 tydzień. Gadamy sobie a ona na to ze jest w 35 i szykuje się do porodu. Ja oczy jak 5 zł. To ja mam brzuch jakbym trojaczki miała mieć.

Dobry :)

Natasza za duzo pryszczy mi powychodziło żebym fotke wstawiała lol

Anulka a Ty tez w szpitalu ??? Od dawna ??

Myla a ja zaczęłam lubić , w pracy na nockę bylam i ciezko dzis mi było , mogłam juz o 21 spac isc :p

Miłego dnia :) ide spac

reklama
Ja też narzekać na swojego z NFZ nie mogę, chodziłam w pierwszej ciąży i było ok. A teraz jest jeszcze lepiej. Wtedy Usg miałam mało, bo nie przysługuje ich dużo, ale za to słuchanie serducha na wizytach, wszystko tłumaczył co i jak zwłaszcza, że to była pierwsza ciąża, teraz chodzę i też skierowania na badania co drugą wizytę (co trzy tyg. Chodzę) usg na każdej,bo sprawdza serduszko już nie słuchamy tym urządzeniem tylko sprawdzamy na usg i ewentualnie mi podgłaśnia, żebym mogła słyszeć, fakt,że tym razem trochę narzekam ze tak mnie olewa w porównaniu do I ciąży, ale może to fakt, że nie jestem pierwszy raz to nie musi mi tłumaczyć wszystkiego. Ale zawsze mnie pyta czy wszysyko ok, czy mam jakieś swoje pytania wątpliwości. W sumie od tego zaczyna wizytę, jak nie mam to robi standardową wizyte.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry