reklama

Kwietniowki 2015

reklama
To ja do giną chodzę na NFZ i nie narzekam. Tylko teraz w tym szpitalu tak mnie doluja. Cały czas coś innego mi wymyślają.

OLUSIA ja miałam podane w 29 tyg koleżanka tez. Ale od którego podają to nie mam pojęcia.

Dzień dobry dziewczyny,

Olusia tak jak Natasza pisze ja urodziłam w 26 tyg a sterydy podali mi w 25 w dwóch dawkach (są dwa różne specyfiki, jeden podaje się w kilku dawkach w większych odstępach a ten co ja dostałam miałam w odstępie 2 dni)

Doli przykro mi. Jak nie urok to przemarsz wojsk.. Ale tak to już jest w ciąży. Wszystko może się przypałętać. A dwie ciąże u tej samej osoby mogą być zupełnie inne (mój przykład).
Asia dasz radę. Jest ciężko ale będzie lepiej. W kwietniu będą 2 maluszki a za jakiś czas rodzeństwo będzie się bawić razem :-)

Karinka ja miałam pedicure tydz temu (mój M zrobił mi niespodziankę widząc jak się męczę żeby moje stopy doprowadzić do porządku). Pewnie jeszcze raz przed porodem pójde żeby na porodówce jakoś wyglądać. Może fryzjera jeszcze odwiedzę (przydałoby się)

reklama
Właśnie chodzi mi o nadczynność bo moja przyjaciółka właśnie chciała zacząć staranie o dzidziusia a tu wiadomość tarczycy i lekarz jej powiedział że leczenie ponad pół roku i nie może w tym czasie zachodzić w ciążę i chciałam was popytać czy miała któraś taka sytuację ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry