reklama

Kwietniowki 2015

Mila zazdroszczę Hiszpanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ja tam urodziłam pierwszego syna i z nim wracalismy do pl...i tęsknimy bardzo, chociaż bedąc tam, tęsknilismy do pl d rodziny..a jesteśmy tu i w sumie rodzineod święta widujemy ;)

reklama
Dziewczyny wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;-) wszystkiego są plusy i minusy :-) ja jednak też marze o emigracji, planowałam po studiach ale teraz troszkę się pewnie pokomplikuja sprawy :-) Iza co do Francuzów masz rację, są specyficzni :-)

Mila, moja Basia ma niecałe 14mcy i nosi ubranka na 92 ;-) to i waży odpowiednio ;-) też ma prawie 12kg :tak:

Myla, na początku jest tak dużo badań :tak: potem głównie mocz i morfologia, no i ukochana glukoza ;-)

Cześć Natasza :-)

Odn imienia to my mamy duuuzy problem :-D chcielibyśmy jeszcze jedną córeczkę, ale kto to wie ;-)
No wiem ze bylo wiecej na poczatku ale ani w 1 ani w 2 nie milm az tylu tych badan
Co do imieni to u mnie sie chyba w sadzie skonczy. a mam zupelnie inna wizje niż mój Arek.... no i tez chciałabym córcie bo juz 2 synów mam ...

Co do wyjazdu to ja chętnie bym wyemigrowła natomiast nie mam takiej możliwości bo tatuś moich synków )moj były mąż) w zyciu nie da mi pozwolenia :(
Cześć Natasza :happy2::happy2:

Amisia mi sie spr. z 1 dzieckiem,a teraz to ja już nie wiem..wychodzi, że syn, mam przeczucie na syna ale podświadomie chce córke hahahaha

co do imion to chłopak będzie Piotr - postanowione, a córka...nie wiem bo nie zakładam nawet

Hejka, my juz w drodze do domku. Moja mama płakała przed naszym wyjazdem z tęsknoty za Vika...jeszcze nie wie, ze będzie miała drugie szczęście do kochania ;)

Co do wagi to moja wazy chyba 12kg...a ma niecałe 10mcy i ubranka na 80-82.

Ja tez tęsknię za rodzina, jedzeniem, moja babcia ukochana, znajomymi. Berlin oferuje masę rozrywek, imprez, wydarzeń, knajpek, sklepów, restauracji, cały świat w jednym ogromnym mieście. Jest różnorodność, jest ciekawie ale czasem za szybko dla mnie i obco :(

Mnie mdlosci dalej wykanczaja, swiruje i chodzę wściekła :(

ja ponownie baardzo chcę córkę..ehhh ale znajac życie to los nie bedzie taki łaskawy;-)Nie no, chłopak bedzie to też super, w końcu sam fakt posiadania dziecka to jużwielki cud i nie ma co wybrzydzać (ale po cichu chcęcórę:-D)
U mnie jest LAura i Liwia i teraz jakby córa była to nie wiem czy nie dać do imienia O i przedłużyć jej imię..no wiecie tak symbolicznie trochę. Byłaby Oliwia..widzę, że popyt na Oliwki nieco zmalał to moze nie będzie ich na osiedlu 20;) No a jak nie Oliwia to jeszcze Lilka, Alicja..a jak chłopak..to też Adaś, no i jeśli bym szła za głosem serca myśląc o zmarłej to Oliwier..ale nie wiem czy nie jest to imię takie..zniwieściałe :confused:

reklama
kerna mój syn ma na drugie Adam, bo w szpitalu dostałam zaćmienia, na to imię ale wybrane wcześniej zwyciężyło ;-) z tych c napisałaś podoba mi się Alicja, tylko skrót Ala... nie bardzo już :/

jak mam byc szczera ( tylko bez obrażania, plisss) to mi osobiście nie podoba się Oliwier ani Oliwia, jakoś nie podchodzą mi, ale to tylko moje zdanie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry