reklama

Kwietniowki 2015

Kerna - super, że to zglosilas, aż mnie zatrzeslo jak zobaczyłam zakupowy :-).

Doliores, Tabasiu - zdrowiejcie nam tu szybko!

My mamy po kilka typów na dziewczynkę i chłopaka, wybrane demokratycznie (tzn ja zrobiłam listę imion, które mi się podobają i wykreslalismy te, które mężowi nie podeszły ;-) ). Konkretnego wyboru dokonamy pewnie jak dowiemy się, co za lokator mieszka mi w brzuchu.

Stresuje się tym, że mam ciążę młodsza o ok 1,5tyg niż z om. 4 wrzesnia idę na usg i wtedy będziemy wiedzieć, czy jest wszystko ok, czy nastąpiło zatrzymanie rozwoju zarodka :-(. Staram sie nie myslec o drugiej opcji, mam przecież objawy ciąży, eh...:-(

reklama
jestem juz po kolejnej wizycie i USG, wszystko w najlepszym porzadku, moge sie przez najblizsze kilka dni przestac stresowac, kolejna wizyte mam umowic za 3 tyg, ale z racji ze sie przeprowadzam musze zmienic gina, szkoda bardzo, no ale coz:(

Co do imion to, chociaz mieszkamy obecnie w PL to i tak chcemy miec uniwersalne (maz cudzoziemiec) corka ma na imie Layla, teraz nie wiem co bedzie chcialabym chlopca wowczas Adam, ale sa duze szanse ze kolejna dziewczyna i na ten momemt mamy problem z imieniem.

Szaj ale przeciez owu mogła się przesunąć, ja pamiętam że na początku w 1 ciąży jak poszłam 1 raz w 6 tygodniu to babka mówiła, że nic nie widać, pęcherzyk i tyle, kazała przyjść za dwa i wtedy już był dzidzior, dlatego teraz idę dopiero w połowie 7 ..

Doliores nic a nic. Przy I ciąży tez tak miałam zero objawów ciążowych i tym podobnych rewelacji.
Dobrze, że już lepiej ci i możesz coś jeść :)

A to czy widać serduszko w 6 tyg to chyba zależy od sprzętu i umiejętności gina. Bo u jednych widac ładnie a u innych to dopiero w 7 tygodniu.

Ostatnia edycja:
dygotka to zazdroszczę :-)) ja się strasznie martwię sobą tzn moim stanem, chucham, dmucham, byle szybsza akcja i już mam wyrzuty sumienia , że mogłam zaszkodzić.. wiem, że to bzdura ale nic na to nie poradzę..

jesteś, Wy juz wszystkie byłście na usg i widziałyście maluchy....... ja jeszcze 2 dni!!!!! boję się strasznie

Doliores, tez tak planowałam, ale zaczelam plamic, wiec pojechałam na IP, gdzie mi powiedzieli, że jest pecherzyk, ciałko żółte, ale nic więcej. Z om wychodziło mi ponad 6tc, a z usg 4tc.

reklama
ja tez jeszcze nie byłam u gina dopiero 1 września zobaczę dzidziulka.
Dziewczyny jak miałyście nieregularne cykle to nie ma co sie martwic. owulka zawsze mogła być w innym dniu niż wam się wydawało i stad może te różnice na usg.

Trzymam za was kciuki będzie dobrze zobaczycie :)
To napisałam ja niepoprawna optymistka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry