reklama

Kwietniowki 2015

no mi Oliwier też jakoś tak dziwnie, Oliwka za to tak..nie wiem...u mnie jest za każdym razem przewalone z imieniem. Michała wybrał mój M jak podczas porodu :sorry: przyszła położna spisywać dane a mi tam było wszsytko jedno wtedy ;-)
Laurę jakoswymyśliliśmy oboje i nam bardzo podeszła
Liwia to spontan, o nie mielismy wymyślonego, no a ja po porodzie i szybko imię musiałam powiedziec bo ją od razu chrzcili i takie miałam w głowie..
A teraz to mi siężadne nie podoba specjalnie jakoś :-p
będzie Hermenegilda i Idzi i już :happy2:

reklama
Hej. Nie mam ani wizji imienia ani płci. Mamy juz córkę i chyba druga też bym chciała. Pierwszej masz imię wymyślił Martynka zwana Tysia. Mój 10 kc sucharek:)

Laura jest ładnie, sama myślałam ale by to nie przeszło u nas hehehe :P mąż chce Maje, za to ja nie wiem, chyba wolę nie nastawiać się... na rozczarowanie :P :P

ja mam juz Mateusza ;-)

nooo co za laska, założyła nam zakupowy :confused:
Napisałąm do moda i wątku nie mamy;-)
No Maję też chciałam ale kiedyś ktos mi powiedział, czy wyobrażam sobie jak bedą taką Maję wołać jak będzie mieć 60 lat :-p no kurczę..może i nieco dziwnie wtedy to imieby wygladało..

kerno no własnie, bo taka malutka Maja to slodko.. ale ja nie wiem czy sama chciałabym miec tak na imię :P jeszcze myślałam o Darii, podoba mi się to imie, ale odkąd dowiedziałam się, że pochodzi od Dariusza to już nie bardzo, a znam takiego jednego głupka :P

haa no tak, jak tak patrzeć na znajomych to zostanie jeszcze mniej..Daria ..wiesz ze fajnie...
A Klaudia?
Ale przez sąsiadów to nie zdzierżyłabym..porąbana ta Klaudusia :sorry2:

Witam,
Wątek zakupowy usunęłam.

10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.

Hej dziewczyny :) Ale naskrobałyście :)

Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni :)

Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.

reklama
kerna Klaudia...yyy...eee...ja mówię, że ale mój sie upiera alebo na Monike.. ma pomysły facet hehe

Jagoda thx :-)

dygotka ale jak to?? zupełnie nic Ci nie jest ?? suuuperrrrr

moje zatrucie cvhyba mnie opuściło! jem wreszcie! jupiii za to bóle podbrzusza powrociły hehehe no i cięzkie cycki :P :P no cóż, wolę to ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry