Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem na forum tez od 2005 rWitam,
Wątek zakupowy usunęłam.
10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.
Hej dziewczynyAle naskrobałyście
Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni
Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.
Myslalam tez o Anastazjii ale mojego A prababcia tak miała i wykluczone!!!!
a dla chlopca nie mam pomysłów żadnych, juz wyczerpałam na moich dwóch.
Nie martw sie u mnie to samo 6tc skonczony a u jich ze 4tc3dzien wrrDoliores, tez tak planowałam, ale zaczelam plamic, wiec pojechałam na IP, gdzie mi powiedzieli, że jest pecherzyk, ciałko żółte, ale nic więcej. Z om wychodziło mi ponad 6tc, a z usg 4tc.
Witam,
Wątek zakupowy usunęłam.
10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.
Hej dziewczynyAle naskrobałyście
Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni
Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.
dygotka to zazdroszczę :-)) ja się strasznie martwię sobą tzn moim stanem, chucham, dmucham, byle szybsza akcja i już mam wyrzuty sumienia , że mogłam zaszkodzić.. wiem, że to bzdura ale nic na to nie poradzę..
jesteś, Wy juz wszystkie byłście na usg i widziałyście maluchy....... ja jeszcze 2 dni!!!!! boję się strasznie