reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Akurat mi by się przydało coś zrzucić, ale w 1 dobę, chyba się nie uda, tym bardziej, że jutro w domu nadrobie...
Jestem już po wizycie, 1 min.na 2 osoby, oczywiście inny lekarz i on niby nie wie, ile mam dawek, rano się dowiem. Powiedział tylko, że brzuch faktycznie większy jak na ten tydzień, a dziecko jakieś strasznie duże nie jest, bo wg ust o 1 tydzień większe niż z OM

hello :) ja odcieta od netu od kilku dni bylam :/ a dzisiaj caly dzien nadrabialam zaleglosci forumowe i bylo tego tyle ze nie wiem juz co i jak komu mialam napisac :( ale i co ja czytam
ile z nas w szpitalu buuuu

MYLA ty sie wez nie wyglupiaj :szok: podpytaj w koncu lekarza co i jak bo kurcze nie za fajnie to wyglada :( :( oby przeszloo szybko i bez komplikacji :( :( :(

j

reklama
Kroplowka cala prawie zleciala. Jest lepiej,brzuch zmiekl.
Oni narazie mi nie mówią bo szyjka wyszła 27mm no i do rozwarcie. Nie byłoby źle bo szyjka nie jest mega krótka ale zeszła z 38 na 27 w 3 tyg no i od piątku zrobiło sie rozwarcie. Chcą zaobserwować ja w jakim tempie się skraca/rozwiera wtedy zadecyduja co dalej.
Pani dr na obchodzie rano mowila ze 1 cm rozwarcia się nie martwimy. Jak się zrobi 2 czy nie daj boże 3 to juz wróży poród

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry