Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Natasza, o 3 jej się zaczęły skurcze, ale nieregularne jeszcze, niedługo mają ją przygotowywać do cc.
Ja nie śpię od 1.45,a zasnelam jakoś po 23.30, po niej mi zrobili ktg, dzieci płaczą, łeb mi nawala...
No tak to właśnie jest w naszym senatorium :-/
Wszyscy z reguły mówią odpoczywaj i śpij ale w szpitalu na takim oddziale się nie da..
Ty i Myla słyszycie noworodki jeszcze dodatkowe "atrakcje " ja praktycznie wogóle nie słyszałam bo były piętro wyżej i tylko na końcu korytarza na patologi noworodków parę maluchów ale to daleko
No to trochę się dziewczyna pomęczyła z tymi skurczami ale mówię że dobrze jak przed cc zaczyna się akcja porodowa i dla maleństwa i dla laktacji :-)
No lepiej, na razie się tak nie męczy, bo nie są na szczęście bardzo bolesne.
Oj, tak, sanatorium
Natasza chyba nie jadlas banana z nutellą, jak tak wcześnie się obudzilas
Ha ha jadłam o 3.20 )
A obudziłam się o 5.03 bo M wrócił z pracy pogadałam z nim trochę rozbudziłam się i koniec spania a za 1.5h i tak miałam wstać aby jechać badania zrobić i jak na złość nasypało tyle śniegu że szok: (