reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Jakby mi wody odchodziły to już by mnie karetka dawno zawiozła :) Ech mam nadzieję, że jest ok. Dobra idę zobaczyć czy mam wszystkie papiery, ubieram się, pakuje ładowarkę żeby do Was napisać w razie czego i lecę.

sataga - &&&&&&&

kuklaki , margo - być może to zły sen :-( dziś też było podobnie , tyle ,że krócej płakał :-(

ale się w tych szpitalach dziewczyny naoglądacie nasłuchacie , nieustające &&&&&&&

Ostatnia edycja:
ja pierdziele dziewczyny to jakies fatum nad nami czy co ogólnie jak dla mnie kiepski jest poczatek tego nowego roku ciągle stres i jakieś przeciwności!! wtf??? !!!!

ja na wszelki wypadek skompletowałam wszystkie dok. w kolejności parę musze dodrukować i będzie wszystko, teczka gotowa jakby co,, a na dniach kupie kosmetyczne rzeczy do szpitala w tym suchy szampon :sorry2:

Czesc ja znowu pozno, ale tu dzisiaj ruch.

Margo
mam nadzieje ze jednak doczeka sie wnoczki twoja tesciowa.Nie placz bo malej sie nastruj udziela. Mnie tez to denerwuje ze przestepcy i mordercy na nic nie choruja i zyja po 80 lat a dobrzy ludzie cierpia i umieraja mlodo:no:

Myla
ale ci twoi chlopcy madrzy. Ty tam sie nie stresuj bo w szpitalu jestes to sie napatrzysz, wiem ze ciezko i ze sie serce kraje ale trzymaj sie jakos. Biedna ta dziewczyna co lezy z toba:no:

Milia
dobrze ze do domu idziesz tylko zebys odpoczywala. Mysleli moze ze wczesniej wyjdziesz i zwlekali ze sniadaniem zeby zaoszczedzic. Ta mlodziez dzisiaj to mnie rozwala, jak kiedys czytalam o tych galeriankach i takich to masakra, a te rozrywki jakie sobie znajduja typu 'sloneczko', mi to sie w glowie nie miesci poprostu.

Asiatipl
zdrowiej.

Pat trzymam kciuki za poprawke, taki mial moze kaprys zeby cie oblac.

Lei
to fajnie u ciebie w szpitalu, mam nadzieje ze corci przejdzie.

Sataga
trzymam kciuki oby to nic powaznego nie bylo.

Dziewczyny oszczedzajcie sie, te co sie dobrze czuja niech nie przesadzaja bo duzo nie trzeba, same widzicie.

Ja dzisiaj tez cala noc nie spalam dopiero od 8, no i odsypialam do 13

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry