reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla, nie wiem niestety, a będziesz leżała 24h? Bez pakowania nawet w łóżku, bez robienia posiłków itp.? Może lepiej się nie spiesz z wypisem...
Doli, no ja też nie mogłam... Mam nadzieję, że nie wychodzę na starą dewotke, bo mnie to szokuje... I wszystko na Facebooku ktoś opisał, martwią się tym. A ja się martwię, jak córkę wychować, żeby nie popelniala takich błędów...

Pat głowa do góry :) bedzie dobrze ...

Myla tak to jest nieraz ..., trzeba sie cieszyć tym co sie ma ... Ja tak podchodzę do sytulacji z Emily ... Inni maja gorzej , wiec nie ma co sie skarżyć ...
Jesli mały przeżyje z czasem bedzie dziękować Bogu ze żyje ..., chodź dzieci bardzo chore sa potrafią rodzica tyle miłości dać ze z czasem świat innaczej wyglada ... Trzeba tylko troche czasu zeby to zrozumieć ...

Dziewczynki jak macie selgrosa i kartę do selgrosa to od 3 lutego beda pampersy newborn za 17,27zl;)
dzx zanfo czekam na gazetke i cos własnie nie dostałam ostatnio

ja nie mieszkam pod adresem ktory mam na L4 a zwolnienie mam od 6tc i nic sie nie dzieje :)
to ja tak samo inny adres a zwolnienie mam chyba od 8 tc

Myla wyluzuj i sie nie stresuj. To straszne co piszesz ale Ty masz zdrowa coreczke , silna kobitke i daj jej spokoj !!!! Nie zaraźliwe !!! A to co sie dzieje w kolo jest okropne i na sama mysl łzy sie cisna ze tak musza cierpiec takie maleństwa ;/

Pat przykro z tym egzaminem ...ale cóż można zrobić..ehh musisz podejść jeszcze raz :-P
Doli ale wybrałaś sobie w tym Askocie czy gdzie indziej ??
Myla to jest straszne że kobieta nosi dziecko pod sercem i nie zna dnia kiedy je straci i jest tego świadoma :( dobrze że my już na ostatniej prostej i maluchy już dość silne dzięki bogu
Milia może słabo Ci się robi od leżenia na plecach?
Karina Ty jesteś wspaniała Matka :)

Dziewczyny juz mam dość! Czekam na M i jade do szpitala bo moj lekarz na urlopie. Chyba mi czop sluzowy zaczyna odchodzić (przezroczysto-kremowy z niteczkami krwi).
W piątek wszystko bylo ok a tu takie atrakcje. Czemu to jeszcze tyle czasu...

reklama
Sataga spokojnie wszystko będzie dobrze !!
Jedź spokojnie na IP sprawdza co się dzieje i na pewno coś zasadza !!
trzymamy mocno kciuki wszystko się ułoży !!
Jak tylko będziesz mogła daj nam znać bo będziemy czekać i się martwić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry