reklama

Kwietniowki 2015

Witam się i ja z rana. Kurcze znowu boli mnie gardło, w tej ciąży choruje częściej niż kiedykolwiek, a przecież nie wychodzę, ale u nas tak łańcuchowo, albo mała mnie zarazi, albo mój P. Ale dam rade, mam nadzieje, że wkońcu przyjdzie wiosna i skończą się te choroby.
Poród to taka indywidualna sprawa, ja zawsze myślałam, że mam wysoki próg bólu, ale choć moje skurcze trwały krótko bo w sumie 4 godz. To tuż przed partymi, kiedy skurcze były jeden po drugim spanikowałam i zaczełam krzyczeć, co prawda ja zostałam sama w pokoju z wanną i może tego się wystraszyłam, bo później jak już przyszły pielęgniarki było ok, i dwa parte kazały wstrzymać, zanim doprowadziły do łóżka i zanim mnie nacięły(choć to chyba było nie potrzebne) i kolejne 2 parte a córcia już była, ;-)

reklama
Hej

Natasza pierwsze słyszę, zobaczę sobie :) co to jest 300 zł wydać :D

Szaj nie musisz, chyba że nie masz "2" na zwolnieniu? ZUS skontroluje Cię na prośbę pracodawcy jak coś...

Margo przykro mi z powodu teściowej :(

Myla jakie komplikacje??? Weeeezzzzzz ;) nieźle twoi synowie sobie wykombinowali to hehe 3 mc w spa :) wrócisz jako laseczka po takiej diecie;)

Ja porownalam sobie mój brzuchu teraz a kilka tyg temu i mam taką różnice że szok hehe gigant będzie :D

Milia super że wychodzisz: )
Doli no dziś sprawdzałam od której jest u mnie czynne i wyświetlił się Kraków: )
Pewnie co to jest 300zł ja to wydałam w 15minut :))
Asiatipl zdrówka życzę

Ja już czekam w jednym laboratorium na pobranie i jeszcze jedno mnie czeka ale narazie dziś wszystko idzie po mojej myśli (no oprócz śniegu :-P) i oby taki cały dzień był :)

No bardzo się cieszę, choć warunki bardzo dobre. Śniadania nie było, inne babki też głodne... Może samochód cateringu wpadł w zaspe;) lekarz jeszcze wpadł i sprawdził ręcznie szyjke, jest ok.
Olusia, jak u Ciebie?
Myla, no Ty jeszcze trochę musisz poleżeć:(
O, przynieśli śniadanie.

szaj jedz i sie nie denerwuj zupelnie nie ma czym
ZUS ciezarnych ktore pracowaly dlugo przed ciaza nie sprawdza bo bardzo trudno udowodnic ze L4 jest "naciagane"
najczesciej kontroluja tylko takie ktore rozpoczely prace bedac juz w ciazy - bo to dla nich wyludzenie zasilku macierzynskiego
ja nie mieszkam pod adresem ktory mam na L4 a zwolnienie mam od 6tc i nic sie nie dzieje :)

Myla a jak bol brzucha ? przeszlo ?

Milia dobrze ze wychodzisz :)

moje dzieciatko znowu ma czkawke - no dziennie to tak 4-5 razy ma , moja pierwsza corka tez miala czesto w brzuchu i pozniej po porodzie tez czesto miala a syn za to nie miewal czkawki w brzuszku inaprawde nie zdazala mu sie poza brzuchem tez :)
ciekawe jak to teraz bedzie

Natasza ja już wybrałam co chce kupić i mąż stwierdził że Laktator to tylko nowy bo się brzydzi, ja już wybrałam uzywany elektryczny z TT na olx a tu jednak poszaleje;)
Jak to jest że jesz przed badaniem???

Milia to smacznego :D

Dobry :)

Margo przykro mi :(
Trzeba byc dobrej mysli ze los jeszcze pozwoli jej wnusie zobaczyć [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110]. Takie zycie niesprawiedliwe jest juz nieraz ... Trzymaj sie - mocno ściskam [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️.

Myla widze ze humorek dopisuje :p
Widze szpital Tobie służy :)
A dzieciaki i A sobie radzą :) super ..

Milia80 super ze wychodzisz :) :tak:
A w ostatni dzien chcą Cie zagłodzić ? :(

Asiu zdrówka zycze :)

Olusia słonko , jak tam ??

reklama
Szaj dokładnie ZUS sam z siebie raczej nie kontroluje tylko jak pracodawca zgłosi. A oni raczej nie maja powodu żeby to zrobić. I ja od początku ciąży mam L4 z 1 wiec nikt mi się nie przyczepi że chodze.

Margo bardzo mi przykro...mam nadzieję że teściowa doczeka wnuczki..!:*

Ja wczoraj się wkur....bo weszlam sobie na wirtualna uczelnie a tam zro pisemny z karnego nie zdany...przeplakalam cały wieczór bo ustny na 5, na pisemny (u innego kolesia) odpowiadalam tak jak na ustnym i oblany...i juz mam dość...juz jedna poprawkę mam, z tego weekendu wpadnie druga i później sobie rady nie dam :( ciekawa jestem co mu nie pasowało w mojej pracy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry