• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Magdalena " Moja mama wychodzi z założenia, że skoro ona sobie z naszą trójka sama poradziła to ja z jednym a teraz z dwójką dzieci tez dam rade." te słowa zawierają wszystko na temat i mojej matki. TO SAMO. także rozumiem. jak przyjdą, jeśli w ogóle sami z siebie może z 2 razy w roku to godzina-półtorej i do domu, bo...CIEMNO. lol. no i wizyta na krześle czyli nie to co ja bym chciała, serio.... nie miałam dziadków i wiem jak jest beznadziejnie, moja matka przecież rozumie sytuacje, zna temat bo babcia moja żyje ale ma gdzieś swoje wnuki, a sama dokładnie robi to samo..identycznie..zapierajac się, że ona nigdy..eh :/
ja nie mam pretensji, że mo nie pomagają rodzice sprzatać czy cokolwiek, ale mam wielki żal o to, że się nie interesują sami z siebie. wszystko ogranicza się do ew. pomocy o która poproszę, jeśli w ogóle bo słuchając milion razy jak to sobie dawała radę, przyjełam do siebie, że też tak muszę i nie będe prosić o nic

reklama
Tak Tabasia ja juz stokke nie odpuszcze. szukam v3 .
Myla zazwyczaj przez olx no i jeden ebay a raz fb ale to nie zarezerwowalam a za godzine bylo po wozku.a ten z ebayu to w ostatniej sekundzie mnie przlicytowano. Chce sie zmiescic w 3 tys z fotelikiem i spiworkiem nie wydam tyle kasy na cos co mi sie nie podoba. Do tego dochodzi kolor. Rozowe sa tansze.
W ostatecznosci kupie jakis v2 z dodatkami .
Aylin uwielbiam takie baseny my jak jestesmy tutaj u tesciow tez mamy jeden taki 30 km od nich. Mlody w brodziku na zjezdzalni albo lata gdzie sie da a ja w babelkach albo jacuzzi. Teraz boje sie czyms zarazic bo ja szybko lapie kazde swinstwo i odpuszczam sobie.

Doliores to ja jestem w tyle dobrej sytuacji, że rodziców widuje bardzo często bo kilka razy w tygodniu, ale jeśli chodzi o pomoc ze strony mamy to tak jak pisałam. Skoro decydujemy się na dzieci, to musimy sobie poradzić. Ona może przyjechać i zobaczyć jak sobie radzę, ale od wychowania i zajmowania się dziećmi są rodzice itp.
Juz zdążyłam się do tego przyzwyczaić i nie narzekam, ani nie liczę na niczyją pomoc;):p

jak to mówi moja dobra kumpela - umiesz liczyć licz na siebie, twoje szczęście innych je*ie.... :D:cool:

Myla ja też jestem straszny nerwus:D szybko można mnie z równowagi wyprowadzić...
Mój młody zawsze wstawał max o 6.30, ale od poniedziałku to jakaś masakra! Wstaje o 7.30, potem wszystko biegiem i muszę go zawieźć do przedszkola. Na 8.00 ledwo zdążymy:p
Mój mąż też mnie wkur... bo rano wstaje z nami żeby zjeść śniadanie a potem wraca do łóżka, albo łazi, kręci się i mota bo zanim się rozrusza do życia to prawie godzina. Jak bym mogła to bym go udusila własnymi rękoma. Dziś go zjeb... to chociaż małemu kurtkę i czapkę założył jak ubieralismy się do wyjścia.

Ja z moim P. Też tak mam, jak trzeba gdzieś wyjść to on kurtka i idzie auto grzać, a ja choć ledwo mogę się zginać, muszę to małą pchełke ubrać (choć to teraz nie łatwe, buty kombinezon,czapka, rekawiczki itp), wszystko pogasić, pozamykać - szlag trafia.Już nie mówiąc, ze mnie samej cieżko się ubrać. A potem pretensje, ze bałagan zostawiłyśmy wychodząc.

Ja z moim P. Też tak mam, jak trzeba gdzieś wyjść to on kurtka i idzie auto grzać, a ja choć ledwo mogę się zginać, muszę to małą pchełke ubrać (choć to teraz nie łatwe, buty kombinezon,czapka, rekawiczki itp), wszystko pogasić, pozamykać - szlag trafia.Już nie mówiąc, ze mnie samej cieżko się ubrać. A potem pretensje, ze bałagan zostawiłyśmy wychodząc.

Jakbyś opisywała nasze wyjście z domu:D z tym, że mój czasem jeszcze ma czelność się zapytać czemu to tak długo trwa... :banghead: :D

reklama
Doli dzx jakbym Ci przeslala korespondencje tej z poronina to bys padla. Opisalam sie. Pytam czy aktualny ze kupuje jesli tak a ona do mnie- "prosze bardzo" i tyle. Pytam o tel o cokolwiek zero reakcji. On jest super za taki moge dac nawet 3 tys ale to jakis blef. Nawet bylam sklonna po niego pojechac. Zostal wystawiony juz drugi raz w przeciagu kilku dni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry