• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
O jaaa dziewczyny padam..dzis to juz przesadziłam ze wszystkim az mnie kolana rozbolały ze zmęczenia...kładę sie bo juz na oczy mie widzę.

Olusia, super, ze maleństwa maja sie dobrze. Dbaj o siebie i daj znać co tam dalej postanowili!

Nacieszylam sie juz wozkiem :/ mialam go caly dzien. Kobitka sie rozmyslila i mowi ze nie sprzedaje. Ma sentyment i da go corce na urodziny 18:/ To juz 3 albo 4 na ktory jestem zdecydowana niby kupuje i jakos ich nie widze:/ Mysle ze chce podniesc cene sama moge dac wicej niby nie. No a najwiekszy problem to chyba wyslac:/ ja powiedzialam ze nic nie musi robic ja wszystko latwie. Aby spakuje. Wszystko juz mialam wstepnie ustalone;/ zaczynam watpic;/ Ale takiego tlumaczenia nie slyszalam jeszcze. To moje drugie dziecko chce zeby trafil w dobre rece , nie no lepuej niech polezy jeszcze w piwnicy:/

O kurcze Marela jaka lipa :/
Dalen polujesz ns stokke?
Mam nadzieje ze w koncu cos znajdziesz. Na pocieszenie powiem ze ja tez mialam przejscia. Ale w koncu kupilam ;)

Ide spac kobitki. Jutro mam szkolenie. Moze uda mi sie awas poczytac :)

Ja nadrabiam was,wieczorami. Ale sil starcza jedynie na czytanie. Od 3 dni biegam z mloda na basen. Dzis dodatkowo wcielam ja na saneczki. Niestety od jakiegoś czasu boli mnie spojenie. I to strasznie. Ledwo chodzę. A basen troszkę pomaga. W wodzie lepiej. A mloda przy okazji sie wyszaleje - bo moje dziecko z wody to dils wydzierać trzeba. Aczkolwiek dzis,głód ja,wygonil co przy jej apetycie jest mega,dziwne.

Marela wspolczuje, sama wiem jakie frustrujace moze byc kupowanie wozka...przypomnij mi jaki to miał byc stokke?

Nie śpię od 5 no młoda mnie po żebrach kopie..

Dobry :)

Marlea no co za pech z tymi wózkami masz :(
Trzymam kciuki zeby sie udało [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110].

Aylin no teraz zo każda z nas skarży sie na bóle i zmęczenie i brak czasu ...
Koniec sie zbliża :)

Miłego dnia dziewczyny :)

Dzień dobry. Dzis ostatnia sterta prasowania. Czyli pieluchy tetrowe :)

Karina moze czadu bym miała więcej ale.... Ja jak moja mama zawsze cos sobie znajdę hihi aby nudno nie bylo. A odkryliśmy świetny basen. Niestety 30 km trzeba dojechać. Ale warto. Normalny jest do pływania dla taty, dla mnie i tysi taki cieplutki plus jak młodej się plywanie znudzi to jeszcze brodzik o głębokości od 10-40 cm. Wczoraj mloda tam szalala a ja na 40 cm zaleglam niczym wieloryb wyrzucony na brzeg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry