• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

natasza - mialam ale mialam jak bylam w szpitalu z powodu wymiotow, co praktycznie malo co jadlam..a to bylo jakis czas temu... a teraz te skurcze dlatego lekarz zlecil ponowne badania... wczesniej czulam sie ok.. dopiero z soboty na niedziele sie zaczelo- skurcze nog, ze myslalam ze nie wysiedze w domu a w niedziele doszedl jeszcze bol w klatce i w plecach...

reklama
Hejka. Jestem zyje. Praca praca praca :/ gdzie tam do konca marca...

Mam pytanie Karina, Magda moze pomozecie...
Przestraszylam sie dzis konkretnie bo kichnelam i myslalam ze mi brzuch sie rozerwie tam gdzie blizna po cesarce!!!
Tak mnie pozniej bolalo ze nospe wzielam ale stracha mam czy tam sie nic nie dzieje :(
Mialyscie kiedys cos takiego??

W srode ide do poloznych a w sobote do pl gina...

natasza ja magnez to biore od bardzo dawna i jakos sie dobrze czulam... nie licze tutaj pobolewania brzucha...chociaz czekaj z miesiac temu mialam badanie elektrolitow i bylo ok wszystko...na pewno bedzie wszystko dobrze..zelazo biore i pije sok z burakow

Tabasia a ty kiedy zwolnisz tempo? pracusiu !!

Myla na pewno bedzie i jest wszystko dobrze... poloz sie i rozluznij sie...

reklama
Hejka :)

Tabasia no nieraz tez takie cos mialam , ale nigdy niepotrzebowalam żadnej tabletki ..., ale bolało zaraz po kichnięciu i moze z 5 min po tym ..

Olusia a Ty jak sie czujesz? Dobrze ze wszystko ok z dziećmi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry