• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Z ta waga to roznie jest nie mozna sie tym az tak bardzo sugerowac
w 38tc z corka wychodzila waga 3500 a na dzien przed porodem w 39t5d w szpitalu na usg z posklejana glowica starym sprzecie wyszlo ze ma 3100 ale smialam sie ze zle zmierzylo a tu .... dokladnie urodzila sie 3100 :) i 56 rozm do 3 miesiaca zycia uzywalam :)
a z synem ciagle mnie straszyli ze syn bedzie mial 4500-4800 przez 3 czy 4 roznych lekarzy taka sama waga wychodzila CO NIE BYLO wskazaniem do CC :( ale na szczescie tez sie pomyli i mlody urodzil sie 4100 hehe ciuszki rozm 56 przez 3 tyg nadawaly sie tylko do ubrania :D
a taka duza roznica w wadze wychodzila z tego cyba ze naprawde duze lepki mieli :(w stosunku do brzuszka teraz tez licze troche na to ze wage pozawyzaja choc usg jest po tylu latach duzo lepszej jakosci wiec nie wiem jak to bedzie :( zobaczymy po porodzie :)

Kuklaki kobietki chyba odpoczywają i sił nabierają.;) caly dzien się zastanawiam, gdzie ta nasza Natasza się podziewa?
A ja właśnie z synkiem wróciłam od moich rodziców z popołudniowej kawuchy :D

vesunna miesnie pracowaly cala noc, caly dzien i pol nocy.. normalnie myslalam ze sie wykoncze... a bol masakryczny...:-(

Magda to jakas masakra zeby baba tak sie zachowywala i wystawiala dzieci na zewnatrz... normalnie brak slow...:-(

Anulka90 jaka juz duza masz dziewczynke... gratuluje:tak:

Dziewczyny wizyta udana, echo wypadlo dobrze, wiec uspokoilam sie...malutka faktycznie wazyla tyle ile pisalam...nie bylo pomylki, dzis ma wiecej... zglosilam lekarzowi te moje skurcze i pobolewania, od razu mi zlecil badania na cito, morfologie, cukier, mocz do tego elektrolity, ck-mb oraz troponine, ekg, ktg..wiec na ekg przyspieszona akcja serca, serce nie pracuje miarowo, cisnienie dobre, w moczu liczne bakterie, morfologia o dziwo nawet w normie, hemoglobina 9,6, elektrolity nie dobre, od razu podlaczylo mi kroplowke pwe, magnez,,, jeszcze jestesmy w szpitalu.. lekarz zastanawia sie czy podac mi KIG ale to bym musiala zostac w szpitalu... czekam na kolejne badania i zobaczymy...na KTG wszystko dobrze, nie ma skurczy, maluszki sie ruszaja... obecnie czuje sie lepiej bo juz mnie tak nie boli jak wczesniej i serce bije lepiej...

reklama
Myla to kroplowka z potasem na skurcze i na dobra prace serca... w sklad kroplowki wchodzi: glukoza 10% , insulina glownie atrapid i potas 20 albo 40 ek, w pracy tez podawalam to..bede brala tez aspargin...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry