• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Witam:happy:

Lei a dlaczego sprzedalas wozek? Teraz kupujemy nie sprzedajemy:eek:

Margo
to odpoczywaj jak masz troche luzu. Kciuki za jutro &&&

Olusia
napisz jak tam po wizycie, oby ci ten bol przeszedl bidulko

Anulka
gratki wizyty, ale duza dzidzia wow, a m ci teraz spokoju nie da:-D:-D

Pat mam nadzieje ze klucie i rwanie przejdzie, Masz maly zoladek i przez to ci do gardla podchodzi, ja jak przejem sie to tez tak mam a ostatnio to czesto:zawstydzona/y: .Jutro kontrola wiec zobacza jak i co trzymam kciuki:tak:

Magda nie dobrze ze maz ci nie pomagal:no: odpoczywaj teraz, z tym przedszkolem to nie ciekawie:no:

Milia moze lichsza wyplata ale sie do konca wyleczy i nie bedzie za tydzien znowu chory.

reklama
Ale jestem juz zmęczona:( czuje jak z tygodnia na tydzień ciężej mi się w biurze siedzi:( chyba idę zaraz, a z drugiej strony bardzo nie chce się od tego odsuwać ehhh to nie jest mój dobry dzień :(

Anemonne, nie dziwię się...Nie wyobrażam sobie z takim brzuchem siedzieć w biurze...

Ja też się obawiam dużego dziecka...Z mężem mamy oboje ponad 1m80cm, nasi rodzice są wysocy, moi dziadkowie także...Ponadto,od strony teściowej rodziły się bardzo duże dzieci - jedno miało ponad 5 kg! :szok: Inne w okolicach 4,5kg...Zuza w zeszłym tygodniu wagowo była do przodu o tydzień (wiem, że to tylko waga teoretyczna), oby nie poszalała za bardzo bo osiwieję...

Zdecydowałam się na poród sn, ale jeśli tylko będą jakiekolwiek wskazania do cc, to nie będę wahała się ani chwili i zmienię decyzję :).

reklama
Aylin, u mnie z Laurą podobnie było, mówili mi że duża się urodzi a tu 3150 i 47,5cm. na szczęście miałam po siostrzeńu malutkie ciuszki na 50cm bo inaczej nie miałabym jej w co ubierać.

Myla, ja w ciąży z Laurą też dostałam sterydy, tylko trochę później, w okolicach 33tc i wydaje mi się, że to nie miało żadnego wpływu na wagę.

Anemonne, rozumiem Cię, bo ja też jeszcze pracuję i jest mi już ciężko jak nie wiem. chyba najwyższy czas na L4 się wybrać. a Ty na cały etat jesteś w firmie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry