• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia najważniejsze, że z maluszkami wszystko jest dobrze:thumbup:;) kroplówka postawi Cię na nogi i będziesz czuła się znacznie lepiej:-) tego życzę! Serducho ma coraz ciężej i przez to tak nie równo działa. Ja to miałam w pierwszej ciąży. Całe 9 miesięcy brałam aspargin (potas+magnez) i wszystko wróciło do normy. Najważniejsze, że masz zrobione świeże badania i lekarz będzie wiedział jak działać, żeby było ok :);) jeśli trzeba to lepiej zostań w szpitalu, tam się fachowo Wami zajmą i podadzą co trzeba ;)

reklama
Olusia, no to dobrze, że miałaś dzis tą wizytę, zostań tam, ile trzeba, masz 2 maluszki, to i serce bardziej obciążone, musisz na siebie uważać.
Super, że z maluszkami wszystko ok:)

Musze jeszcze raz :(
Dzis mialam udany i pracowity dzień :) byłam u okulisty na badaniach Poźniej spacerkiem do domu a tam niespodzianka kurier przywiózł moj nowy telefon

zanim wszystko sobie ustawilam i apke bb wgralam to troche minelo :) prania porobilam jeszcze tylko jedno mi zostalo ale za to ile prasowania masakra :))
A i jeszcze jedno jutro bede mieć wózek :)
Olusia ciesze sie ze wszystko dobrze po wizycie
Anulka gratuluje dorodnej córki: )

Babydust jak powiedzialam lekarzowi co mi dolega i od kiedy mam te skurcze nog i ze boli mnie klatka i plecy to bez zastanowienia zlecil badania...

Obecnie leze na lozku i czekam na wyniki badan... :tak:zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry