magdalenaanna29
Fanka BB :)
moja matka tez mowi ze ona nigdy nie ma czasu a na emeryture nie po to poszla zeby sie wnukami zajmowac , motto jakie nam wpoili to umiesz liczyc licz na siebie - od 19 roku zycia praktycznie utrzymuje sie sama i do wszystkiego doszlam sama co nie powiem latwe nie bylodlatego ja tez teraz dzieciom ciagle powtarzam ze nie wazne co sie bedzie dzialo ja bedde po to zeby im pomoc
czy to finansowo- bo jednak piep.... ny kredyt mieszkaniowy to jest taki sznur na szyi i czlowiek nigdy nie jest spokojny o przyszloscwiec jak bede miala okazje im pomoc to pomoge , tak samo przy dzieciach jak beda chcialy to ja mam nadzieje ze bede przy nich
![]()
Babydust podejście mam takie samo jak Ty. Moje dzieci będą miały ode mnie wszystko czego będą potrzebować. I jeśli tylko dożyję to bardzo chętnie zajmę się w przyszłości moimi wnukami ;-)
Vesunna ale Ci zazdroszczę! taka mamuśka to skarb
Milia damy radę same;-) jesteśmy dzielne kobietki i nie ma dla nas rzeczy nie możliwych:-)
Margomari super, że wizyta udana
a córcia duża i co najważniejsze, bezpieczna nawet przy wcześniejszym porodzie ;-) to tak jak u mnie 

ja mam 6 kolorowych tetrowych i 4 flanelowe kupie jeszcze jakies 2-3 tetrowe biale i to wszystko