Kuklaki moge byc i Marcelina

Akurat lubie niepopularne imiona a to jest super

Na dodatek poczatek i koniec identyczny jak moje

Lei kupuje przez net wiec raczej w ciemno ale domagam sie zdjec i szczegolow. Na szczescie nie wybralam sie jeszcze w dluzsza podroz. W moim woj. albo czarne albo fiolet wpadajacy w roz wiec mi nie pasuja.
Doli- sama spacerowka tez mi sie srednio podoba. Najbardziej odpowiada mi waga i kształt. Do tego mam super spacerowke po starszym. Musze miec cos lekkiego bo starszego do przedszkola odprowadzam i odbieram i nie wyrobie taszczyc na 2 pietro kolosa.
Aylin dzx ale najbardziej na gondoli mi zalezy. Najlepiej komplet.
Cos kupie w koncu

a jak nie to w chuste i wiora jeszcze lepiej. Na szczescie przedszkole blisko.
Co do pomocy to wlasnie na czas mojego pobytu w szpitalu i potem ze dwa tyg jak nie bede wychodzic z dzieckiem ktos bedzie musial starszego wlasnie do przedszkola odprowadzac. Bo jest zapisany od 8 a M wyjezdza po 7 do pracy wiec za wczesnie. Mysle ze tesciowa te 2-3 tyg posiedzi u nas wiec obiady z głowy
Pueluch mialam 3 flanelowe do wozka 2 tetrowe ze wzorkami dlna spacery tez do wozka i 30 zwyklych. Zwykle uzywalismy dlugo przy nauce jedzenia , w samochodzie zaslaniajac okna od slonka bo te zaslonki nic nie dawaly. Zuzylismy moze polowe. Teraz dokupie moze jakichs fajnych kolorowych tylko.