• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1423589838.306624.jpg
A dla tych ktore szukają pomysłu na bal moze dinozaur[emoji1]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1423589838.306624.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1423589838.306624.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 52
Dziewczyny ale wy macie dużo tych pieluch;-) ja mam 4 flanelowe i 4 tetrowe i chyba z 6 ściereczki takich fajnych małych kupionych w bobasie:p ale chyba jeszcze dokupie kilka pieluch bo aż mi głupio:p

Staga świetny pomysł na przebranie. Mój ma strój muszkietera (piękna bluzeczka plus spodnie i kapelusz z piórkiem) kupiony na allegro (uzywka) a w sklepie za 5 zł kupiłam mu szable i mamy komplet;) chciał być spidermanem, ale w tamtym roku było ich chyba z ośmiu i nie dałam się przekonać ;-) :-D

Kuklaki moge byc i Marcelina :) Akurat lubie niepopularne imiona a to jest super;) Na dodatek poczatek i koniec identyczny jak moje;)
Lei kupuje przez net wiec raczej w ciemno ale domagam sie zdjec i szczegolow. Na szczescie nie wybralam sie jeszcze w dluzsza podroz. W moim woj. albo czarne albo fiolet wpadajacy w roz wiec mi nie pasuja.

Doli- sama spacerowka tez mi sie srednio podoba. Najbardziej odpowiada mi waga i kształt. Do tego mam super spacerowke po starszym. Musze miec cos lekkiego bo starszego do przedszkola odprowadzam i odbieram i nie wyrobie taszczyc na 2 pietro kolosa.

Aylin dzx ale najbardziej na gondoli mi zalezy. Najlepiej komplet.
Cos kupie w koncu ;) a jak nie to w chuste i wiora jeszcze lepiej. Na szczescie przedszkole blisko.

Co do pomocy to wlasnie na czas mojego pobytu w szpitalu i potem ze dwa tyg jak nie bede wychodzic z dzieckiem ktos bedzie musial starszego wlasnie do przedszkola odprowadzac. Bo jest zapisany od 8 a M wyjezdza po 7 do pracy wiec za wczesnie. Mysle ze tesciowa te 2-3 tyg posiedzi u nas wiec obiady z głowy;)

Pueluch mialam 3 flanelowe do wozka 2 tetrowe ze wzorkami dlna spacery tez do wozka i 30 zwyklych. Zwykle uzywalismy dlugo przy nauce jedzenia , w samochodzie zaslaniajac okna od slonka bo te zaslonki nic nie dawaly. Zuzylismy moze polowe. Teraz dokupie moze jakichs fajnych kolorowych tylko.

reklama
Anemonne osz jakie wynalazki hehehe

Myla fajne chłopaki, mój ma jutro i będzie strażakiem :) temat morski, ale poległam... Trudno :p

Magda ja zamierzam mieć z 10-20 tetrowych i to wszystko, bo ja je używałam na codzien i codzien nowa w sensie czysta :D,

Marela no to powodzenia w szukaniu :):)

Ja właśnie zezarlam 2 paczki i dalej mnie ssie :/ poza tym kręgosłup tak mnie boli, że leżeć nie jestem w stanie :/ młody się jakoś dziwnie ułożył :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry