• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
natasza86 jestem w domu, wyniki sie polepszyly.. biore od dzis aspargin, dodatkowo magnez i jakos mi lepiej..:tak:

Margomari ale dziewczynke masz juz duza... faktycznie rosnie jak na drozdzach :tak:odnosnie pomocy i bycia u mnie mamy, to moja tez sie zapowiedziala ze bedzie u mnie troche po cc zeby mi pomoc.., tak samo tesciowa bedzie pomagac, m.in w gotowaniu obiadkow

Szaj no uważaj na siebie:tak:a nie rozkraczasz sie he he.. troszke za wczesnie ...

Doli no ja sie tez bardzo ciesze ze lekarz podszedl do tego szybko i madrze... bo nie wiem co by bylo gdybym nie miala zrobionych badan to pewnie czulabym sie gorzej..a tak to bylam w szpitalu gdzie moj lekarz pracuje wiec wiadomo....;-)

milia80 a u mnie w miare ok...w domku najlepiej, poszlam dzisiaj na targ po drobne zakupy, od razu lepiej jak sie tak przeszlam i dotlenilam sie :tak:a nie tylko 4 sciany i lozko... he he

Ide was doczytac, nie bylo mnie caly dzien i mam sporo do nadrobienia...

Hej, byl u nas kolega męża. Potem koleżanka moja ściąć mnie i zafarbować. Na kolacje zrobiłam mule i teraz usypiam mojego potfolka kochanego. Oczywiście zasypia na mnie bi gdzieżby inaczej :)

reklama
Lo matko doczytac Wascto graniczy z cudem :))

Udalo sie ale co mialam odpisac to nie pamietam do wszystkich :(

Margo jaka duza corcia :) super!!
Marela powodzenia z wozkiem.

Padam ze zmeczenia. Na tak intensywnym szkoleniu to jeszcze nie bylam. Masakra,caly czas trzeba sie udzielac. A jutro bedzie jeszcze gorzej... w pracy to ja sie relaksuje :D

Brzuch mi twardnieje,mala sie rozpycha az skora boli.

Ide odpoczywac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry