• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

Dzx dziewczyny;) To juz wiem czemu nie wiedzialam. Ja pod tym wzgledem dziwna jestem i sam widok mi wystarczy przez gardlo nie przejdzie. Raz jadlam krewetki skusilam sie i nawet mi smakowaly ale 2 sztuki i wszystko mi do gory podchodzilo;) ja wiem ze to zdrowe i dobre ale nie potrafie sie przelamac.

reklama
Marela rozumie Cie doskonale dla mnie owoce morza wszelkiwgo rodzaju oraz sushi moze nie istniec to nie ma opcji aby przeszło przez moje gardlo :) chyba ze w powrotna stronę :P
Na dzis skonczylam prasowanie ale kregoslup mnie tak boli ze zaraz zwariuje..

A ja uwielbiam wszelkie. Ale u nas dostać świeże... Ciężko. Niestety.

Margo pytalas czego mi brakuje. Wiec wszystkiego poporodowego. A w ogóle to nie mam pomysłu na koszule do porodu.

Hej
wczoraj wróciłam od rodziców z przedostatnią dostawą ciuszków po młodym. Zostało jeszcze przywieźć łóżeczko.
Ja wszystkie rozmiary piorę segreguję i pakuję w pudła po bananach opisane i zabezpieczone do garażu wywozimy już mam dosyć.

Magda ja małego odkąd jest głową w dół czuję wyraźniej bo wcześniej to chyba wiedział sobie na pęcherzu i mu się prostować nie chciało.

Mam pytanie myśli któraś o pieluchowaniu wielorazowym albo ktoś tego próbował?

Anniaa ja nie brałam pod uwage pieluch wielorazowych bo to duzo czasu zajmuje koszt ogolny tez nie maly no i przede wszystkim jak czlowiek wygodny to nie chce mu sie w to bawic :)
Ja mam jutro wizyte i szczegolowe usg 3d troche juz o nim mysle...
Moj Smyk mi teraz spać nie da tylko wojuje :) kocham go strasznie :)

Jejku co za noc, prawie nie spałam! Do tego glpdeknie złapał a noe chce mi sie na dół schodzić..jeszcze mi tu o owocach morza i sushi piszecie :-D moj msz juz od wczoraj mnie meczy, żebyśmy dzis poszli i chyba sie skuszę :happy2: oczywiście dla mnie nic surowego !

Jeszcze malutkiej buty jakies chce kupic..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry