• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ania powiem ci ze 3 lata temu kilka mam próbowali wielorazowek. I wszystkie zgodnie stwierdziły ze to zadanie dla cierpliwych, ambitnych i tych które na maxa mogą poświęcić sie obserwacji dziecka. Bo wielorazowe przeciekajacdosc szybko. Trzeba,uważać na kupy bo sue ciężko spierają i nie możesz sobie pozwolić na odlizenie prania na kolejny dzień.
Ja jako analityk z zawodu przeliczyłam koszty - i przy 1 dziecku wychodzi praktycznie na to samo. Argumentów ze 2 za to pielu****esz za,darmo do mnie nie przemówił.

Aaa i żeby nie bylo - kupiłam 3 szt i 6 wkladow aby spróbować przynajmniej. I jako pomoc w odpieluchowaniu. W jednym i drugim przypadku sie nie udalo. Moja jednym siknieciem przelewa dwa wklady i otulacz i mokre gacie jej nie przeszkadzają.

A w ogóle to dzień dobry i Asiorku szczęśliwej podróży

Dzień dobry.

Co do pieluch woelorazowych to faktycznie jeśli ktoś się uprze i przy tym ma jedno dziecko to może...ale ja czasem ma sterte prania i nie mam.kiedy go posegregowac i wstawić a co dopiero pieluchy wielorazowe... Alleluja za pampersy!

reklama
Myla do pieluch jest osobny kosz. Bo zalecają miec na start ok 30 szt. Wyobrażasz sobie wrzucić zasikana czyli mokra pieluchę w stertę rzeczy do prania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry