reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Parę lat temu jak cena na rynku była niższa to ja miałam pół zamrażarki w truskawkach ale w ostatnim sezonie były drogie i nie zaopatrzyłam się.. Więc musiałam teraz kupić :) kiedyś byłam na wakacjach na kaszubach i tam był sezon truskawkowy i święto truskawkobrania po 2 tyg miałam ich dość :)) były wszędzie pod każdą postacią i o każdej porze :)

Dziewczyny a ja dzis mam takie znow skurcze nog ze masakra jakas... siedze i nagle ten bol,za chwile znowu i tak w kolko...

Znow zjadlam dzis 2 obiady, jak tak daleje pojdzie to przybiore duuuuzo ;-)

p.s nie mam dzis jakos weny do pisania...

Magdalena to zdrowka!!;-)

Olusia oby przeszly te skurcze.

U mnie wczesniej sa truskawki ze wzgledu na klimat, ale nie idzie kupic swiezych jagod ani malin a maliny uwielbiam, a tu raz widzialam w warzywniaku swierze jagody to takie male pudeleczko 5€ prawie:no:

Hej kobitki
Kurde skąd wy tyle czasu macie na forum. Ja ciągle w biegu i czasu na wszystko brak. W przyszłym tyg mają nam kuchnię montować i ciągle bieganina i załatwianie jakiś pierdołek.

Dziś mój mąż mnie pogonił do prania ciuszków i w sumie wyszły mi dwie pralki ubrań plus jedna pościel i moje koszule do szpitala. Niewiele tego patrząc że przy Antku to miałam 6 pralek ciuszków. Jednak doświadczenie uczy. Mój mąż stwierdził że poprasuje wszystko puki jest na urlopie bo może od poniedziałku do pracy pójdzie :-)

A któraś z was pytała czy mam już termin wyznaczony to powiem że nie. Lekarz stwierdził ze będzie to między 13 a 17 kwietnia ale co do tego to mamy się jeszcze dogadać.

Szaj no to gratuluje mgr...:tak:

Kuklaki
, ciezko, nic mi nie pomaga, nawet moj mi masowal nogi zeby mi przeszlo i nic... no nic przejdzie...:tak:

reklama
Szaj gratuluje :)
ja teraz tez troche truskawek jem bo obawiam sie ze jak bede dzidziula karmic to nie bede mogla tych truskawek jesc z powodu alergiimo
ja corka niestety nie dala mi truskawek pojesc ani pomidorkow swiezych :(

Do góry