Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u Karina nie dobrze moze czyms sie zdenerwowalas ?
ja mam mierzyc 2xdziennie i czesto mam 138/88 czyli sama gorna granica jak przekrocze 140/90 to leki dostane
Babydust - nie , raczej sie niczym nie zdenerwowałam, mam za duża wagę :-( (112 jak zaszłam, a teraz juz 115) i mam ciagle gloda... . Ostatnio bardzo sie mecze tez .... Zobaczymy co gin powie w środę.
Ginka mnie nie pytała czy cos biorę na mdlosci, co mi pomaga to mowię jej, ze frytki haha, powiedziała, ze mam tylko uważać na wagę i stosować jak pomaga. Tylko ja juz patrzeć nie moge na te fryty...jeszcze dobrze mi po makaronie i tostach. Po warzywach mięsie i owocach wymiotuje, nawet moje ukochane malinki odpadły (uwielbiam!!).
175 cm
Lei no kg lol . Nie pale , nie pije na stresa wcinam. W Zeszlym roku mialam 125 prawie i w trzy miesiace zjechalam do 103 ..., i od wrzesnia na 112 znowu weszlam.