reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja jestem z tych którzy na wagę narzekac nie muszą bo przy 178 miał przed ciąża 59/60 ale bardziej przeraża mnie to ze doszło mi już ok 2kg...fakt faktem ze problemy z wyproznianiem mam olbrzymie więc i brzuch ciężki :p

Aylin - po ciazy mozna sie odchudzać. Ja po remoncie zacznę znowu z nordic walking .., od mają do lipca robiłam codziennie miedzy 8-12 km. Ale mialam kontuzje na stopie i przestałam. Teraz juz stopa nie boli, ale przez remont czasu wogule nie mam. Młoda od 15 do przedszkola - wiec bedzie lżej :-)

Pat - no 2 kg to nie dluzo , ale z zaparciami to przekichane ...

Karina - wiem ze można. Ja na siłownię iii na basen chodziłam plus rower do i z pracy. Tylko niestety nieregularnie bo mój T często w delegacje wyjeżdża. Ni a z mloda siłownia odpada

Hej widze ze temat kg :) ja po pierwszej ciazy wrocilam do figury moze troszke bioderka wiekssze ale wchodzilam w ciuchy.. przy tej 3 ciazy co poronilam w 3 miesiace przytylam 10 kg :/ zeszlo troche i po 4 mc zaszlam i puchne raz lepiej jest bo czesciej chodze do wc i opuchlizna spada. Dzis mam nefrologa zobaczymy co mi powie...
Iewczyny strasznie bola mnie plecy! Kregoslup! To masakra wstac nie moglam ostatnio tak wymiotowalam ze szok budze sie w nocy z mdlosciami bleee... plamienia ustaly ale sie boje :/ boje sie teraz ciagle sprawdzam czy piersi bola :( na szczescie bola...

Aylin no z dzieckiem jest ciężej schudnąć, ale długie spacery zawsze mozna zaliczyć :-)

Asiulka mam nadzieje ze neurolog pomoże z kręgosłupem ✊✊✊. Ja po tym jednym plamieniu tez sie boje i ciagle sprawdzam czy niema nowego ..,jutro pierwsza wizyta. Odetchne jak zobaczę serduszko, ale ciśnienie mnie jeszcze bardzo martwi.

reklama
Hej.Siedze właśnie w przychodni.wypilam 75g tej obrzydliwej glukozy i walce ze sobą żeby jej nie zwymiotowac!!!!na czczo na glukometrze miałam 114 o 9 kolejne pobranie i ostatnie o 10. Zanudze się!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry