reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej
jak tam Wasza waga? ja jestem w szoku bo zaczynałam z 66 a mam 64.5 teraz :szok::szok: przestałam jeść na noc więc może o to chodzi, no ale też nie biegam i nie ćwiczę..więc nie rozumiem, ale podoba mi się to :-D

odprowadziłam małego do p-kola i siedzę.... tak mi pusto.. ogarnac muszę mieszkanie a chęci brak..

babydust trzymam kciuki :-)

Karina czemu tak? ;/ wspołczuje tego ciśnienia, co Ty spać nie możesz???? :P

Lei a zwykła herbata gorzka nie daje rady u Ciebie??

Pat u mnie też problemy łazienkowe :/

Kuklaki hej

Asiulka spokojnie

Aylin ja mam zamiar kupić joggera i kontynuować bieganie z dziećmi :-)

Myla dasz radę!!!!!!

Amisia hej

Hej kobitki :)

Widzę, ze nie tylko ja zmagam się z kilogramami. Ja startuje obecnie z 108 kg na karku. Zanim zaszłam w ciążę to obiecałam sobie wykupić karnet na fitness i coś ze sobą zrobić i dupa. No nic może na kolejna jesień :rofl2:

Dzis jestem okropnie niewyspana. Ten tydzień mam I zmiany i wstaje o 5.50 i już czuje zmęczenie a do piątku daleko oj daleko:confused:

oj ja tez ze zbednymi kilogramami sie bujam :( stad ta cukrzyca i nadcisnienie pewnie :(
licze na ta diete cukrzycowa ze nie przybiore na niej duzo ;)
z synem do 20tc przytylam ponad 12 kilo :(

Wcielo mi post...
Eh dalam rade ale wracając zlały mnie zimne poty, zawroty głowy,trzese się do teraz ... Myslalam ze zemdleje na ulicy
hej
jak tam Wasza waga? ja jestem w szoku bo zaczynałam z 66 a mam 64.5 teraz :szok::szok: przestałam jeść na noc więc może o to chodzi, no ale też nie biegam i nie ćwiczę..więc nie rozumiem, ale podoba mi się
Myla dasz radę!!!!!!
Ja zaczynała od 66-67 teraz mam 70 w sumie mogłam z kilo przytyc jeszcze przed ciąża...

Hej kobitki :)

Widzę, ze nie tylko ja zmagam się z kilogramami. Ja startuje obecnie z 108 kg na karku. Zanim zaszłam w ciążę to obiecałam sobie wykupić karnet na fitness i coś ze sobą zrobić i dupa. No nic może na kolejna jesień :rofl2:

Dzis jestem okropnie niewyspana. Ten tydzień mam I zmiany i wstaje o 5.50 i już czuje zmęczenie a do piątku daleko oj daleko:confused:
ja Arkowi mojemu mowilam ze po porodzie IDE na siłownię i będzie miał misje tata godzinę dziennie

Babydust ja tez liczne na dietę cukrzycowa,jedyny plus z tej cukrzycy cholernej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry