Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o co chodzi z wagą????
i wcale nie chodzi o kase tylko o zasade Hej hodziewczyny nie wydawac kasy na żadne siłownie! Na fb jest grupa (ktora mnie troche wk* teraz) mam ćwiczących i strona fb sports mama. One robia wspólne challenge 30-60dni i efekty sa pozwalające.
no a u mnie na odwrót. Nie obchodzi go waga w domu tylko gabinetowaz waga bo nie wiedzialam ile waze - w gabinecie jest waga swoja droga a on sobie zyczy zeby mu podawac wage zmierzona rano w dniu wizyty nago przed jedzeniem bo on nie bedzie odejmowal sobie wagi moich ciuchow i tego co zjadlam zeby wiedziec czy prawidlowo przybieram
bez sens dla mnie![]()
Hej kobitki
Widzę, ze nie tylko ja zmagam się z kilogramami. Ja startuje obecnie z 108 kg na karku. Zanim zaszłam w ciążę to obiecałam sobie wykupić karnet na fitness i coś ze sobą zrobić i dupa. No nic może na kolejna jesień
Dzis jestem okropnie niewyspana. Ten tydzień mam I zmiany i wstaje o 5.50 i już czuje zmęczenie a do piątku daleko oj daleko![]()
Karina czemu tak? ;/ wspołczuje tego ciśnienia, co Ty spać nie możesz????![]()