reklama
Renatka1982
Fanka BB :)
Tabasia, trzymam kciuki !!!
Lepiej sprawdzić !
hahaha jak ja lubię Was czytać

tak gdzieś czytałam...

moja ważyła 3100 a i tak mnie nacięli :/
więc co ma byc to będzie...
niektórzy wolą hartować os początku
hi hi

(bleeeee !)

mi lekarz powiedział, że 3100 - 3300 g to wszystko przy porodzie.
A ankietę można tak wcześnie wypełnić ?
Nie zgubią do porodu ?
mi o tyle dobrze, że w książeczkę ciaży wszystko wpisuje, wymiary wszelkie i wagę też.
no niby tak
jutro już czwartek
A ja 34-ty tydz. i 1 dzień mam za sobą.
Dziś na USG mały miał 2200 g.
Wszystko w porządku, główka w dół.

Amisia, śliczny kącik !!!

Mój 3 tyg temu ważył 1500 g, dziś - 2200 g, więc 700 g w 3 tyg. Chyba sporo.
Ale właśnie teraz dzieci mają skoki, albo więcej przybiorą ok. 31-34 tyg. albo na sam koniec.
Nie ma co się stresować
O, Majówka zajrzała
Cześć !!!
Karinka, Ty to jesteś hardkor !!! I to jeszcze w jeansach !!!
Ja jeansy porzuciłam chyba w 5 miesiącu, nie wygodnie mi, gniotą mnie, uwierają, wolę legginsy
Trzymaj się !!!
ja też mam na papierze takie galaretki, jakby cytrynowe
trzymam kciuki !!!!!!!!!!
Będzie dobrze !!!!!!!!!!!
Lepiej sprawdzić !
A ze w glowie pustka ledwo wytrzymuje to walnelam z mostu- srać!
hahaha jak ja lubię Was czytać

podobno lepiej puścić "boberka" niż obryzgać personelA ja słyszałam, że lewatywa nie gwarantuje braku "niespodzianek"Nie wiem jednak, czy np. w przypadku hemoroidów nie byłaby wskazana..
![]()
haha, dobry tekst !!!!!!!!!!!!!w zasadzie to jestem śpiąca i nie chce mi się dzisiaj rodzić...

hahahahhaha !!!!Mój z okazji dnia mężczyzny dostał biegunki.

fajny szpital że robią wszystkie badania Tobie i dziecku przed porodem, u nas tak nie ma. Trafiasz na porodówkę ze skurczami albo jak odejdą wody i tyle...Pat oni tam panikują a mój diabetelog u którego dziś byłam mówi że spokojnieże jest ok
wiesz może chcą się zabezpieczyć i sprawdzić wszystko bo to różnie bywa przy cukrzycy może być już pod koniec łożysko niewydolne albo z pępowiną coś albo po prostu dzieć duży
![]()
Milia kochana nie stresuj sie i nie podlamuj, bedzie dobrze, natna cie nic cie nie porozrywa, i tak pewnie wszystkich nacinaja, ja tez mam stresa ale nie mysle o tym bo osiwieje, co bedzie to bedzie.
moja ważyła 3100 a i tak mnie nacięli :/
więc co ma byc to będzie...
Ja też mam taki żel, mokre chusteczki, własne mydło jak cośnie ogarniam takich brudasow...
Potem urodzi i co? Zrobi kupę i weźmie tymi łapami dziecko?? Powodzenia...![]()
niektórzy wolą hartować os początku
(bleeeee !)
17 marca ???!?!!!???!38 juz tydzień 17 mój malutki będzie juz ze mną bo będą robić mi cesarke bo się nie odwrócił

no to wielkiHej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale dużo miałam do zrobienia ciuszki poprac popracować sprzątać itd... Ale dziś juz skończyłam malutki mój waży 3400 przynajmniej tyle ważył w zeszłym tygodniu
mi lekarz powiedział, że 3100 - 3300 g to wszystko przy porodzie.
hmmm, myślałam, że nie trzeba żadnego pozwolenia i że dopiero na miejscu przy porodzie się okazuje kto z Tobą zostaje, że nikt wcześniej nie musi wiedzieć kto będzie z Tobą przy porodzie...... zwiedzać porodówkę załatwiać pozwolenie na rodzinny i ankietę u anestezjologa wypełnić
A ankietę można tak wcześnie wypełnić ?
Nie zgubią do porodu ?
Co do wagi dziewczyny to nie jestescie same, ja tez nie znam, moj lekarz jest na tyle dziwny ze ostatnio to sprawdzal chyba z ponad miesiac temu i nawet mi nie powiedzial... moze teraz cos powie jeszcze jak bede w przyszlym tyg., zobaczymy
mi o tyle dobrze, że w książeczkę ciaży wszystko wpisuje, wymiary wszelkie i wagę też.
Udanych wwizyt jutro &&&&&
Margo dobranoc.
Natasza mi tez czas leci szybko, niby mowie kiedy to nadejdzie i sie niecierpliwie a w piatek to mowie kiedy ten tydzien zlecial i tak leci tydzien za tygodniem.
Renatka zleci ani sie nie obejzysz.
no niby tak
jutro już czwartek
A ja 34-ty tydz. i 1 dzień mam za sobą.
Dziś na USG mały miał 2200 g.
Wszystko w porządku, główka w dół.
Amisia, śliczny kącik !!!
Dobrze, że arytmię porzuciłaHej. No wiec nic mi się nie skraca i nie rozwiera. Gin zaproponował masażyk szyjki, podziękowałam serdecznie. Jeszcze nie chce rodzic. Ale mówi ze młodzież siedzi niziutko. Arytmię porzuciła - sladu nie ma po niej. Poza tym mloda,wazy obecnie ok 2400. A 3 tyg temu 2150. Wiec niewiele przybrala
Mój 3 tyg temu ważył 1500 g, dziś - 2200 g, więc 700 g w 3 tyg. Chyba sporo.
Ale właśnie teraz dzieci mają skoki, albo więcej przybiorą ok. 31-34 tyg. albo na sam koniec.
Nie ma co się stresować
O, Majówka zajrzała
Cześć !!!
Karinka, Ty to jesteś hardkor !!! I to jeszcze w jeansach !!!
Ja jeansy porzuciłam chyba w 5 miesiącu, nie wygodnie mi, gniotą mnie, uwierają, wolę legginsy
o kurde, dziwne, że nie wiedzą, co to !No ona nie jest 100% pewna ze się nie Sącza... Mówi ze wydzielina jest za wodnista i przede wszystkim jest jej zdecydowanie za duzo. Wód jest w normie wiec ok ale być moze się trochę sacza i mieszaja się z uplawmi... Cholera wie...
Trzymaj się !!!
Ale to takie galaretkowate bylo :O
No nic za pare minut wchodze...
ja też mam na papierze takie galaretki, jakby cytrynowe
Ja się IDE pakować. Brzuch mnie pobolewa,boje się ze koniec jest bliższy niż mi się wydaje :/
trzymam kciuki !!!!!!!!!!
Będzie dobrze !!!!!!!!!!!
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Tabasia dawaj znac. Jak widzisz cisnienie to nie blachostka:/. Niewazne ze sama. Taki urok jak sie nie ma z kim starszego dziecka zostawic. Ja teraz tez prawie wszystkie wizyty sama albo we trojke.
reklama