Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ze w glowie pustka ledwo wytrzymuje to walnelam z mostu- srać!

podobno lepiej puścić "boberka" niż obryzgać personelA ja słyszałam, że lewatywa nie gwarantuje braku "niespodzianek"Nie wiem jednak, czy np. w przypadku hemoroidów nie byłaby wskazana..
![]()
haha, dobry tekst !!!!!!!!!!!!!w zasadzie to jestem śpiąca i nie chce mi się dzisiaj rodzić...

hahahahhaha !!!!Mój z okazji dnia mężczyzny dostał biegunki.

fajny szpital że robią wszystkie badania Tobie i dziecku przed porodem, u nas tak nie ma. Trafiasz na porodówkę ze skurczami albo jak odejdą wody i tyle...Pat oni tam panikują a mój diabetelog u którego dziś byłam mówi że spokojnieże jest ok
wiesz może chcą się zabezpieczyć i sprawdzić wszystko bo to różnie bywa przy cukrzycy może być już pod koniec łożysko niewydolne albo z pępowiną coś albo po prostu dzieć duży
![]()
Milia kochana nie stresuj sie i nie podlamuj, bedzie dobrze, natna cie nic cie nie porozrywa, i tak pewnie wszystkich nacinaja, ja tez mam stresa ale nie mysle o tym bo osiwieje, co bedzie to bedzie.
Ja też mam taki żel, mokre chusteczki, własne mydło jak cośnie ogarniam takich brudasow...
Potem urodzi i co? Zrobi kupę i weźmie tymi łapami dziecko?? Powodzenia...![]()
17 marca ???!?!!!???!38 juz tydzień 17 mój malutki będzie juz ze mną bo będą robić mi cesarke bo się nie odwrócił

no to wielkiHej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale dużo miałam do zrobienia ciuszki poprac popracować sprzątać itd... Ale dziś juz skończyłam malutki mój waży 3400 przynajmniej tyle ważył w zeszłym tygodniu
hmmm, myślałam, że nie trzeba żadnego pozwolenia i że dopiero na miejscu przy porodzie się okazuje kto z Tobą zostaje, że nikt wcześniej nie musi wiedzieć kto będzie z Tobą przy porodzie...... zwiedzać porodówkę załatwiać pozwolenie na rodzinny i ankietę u anestezjologa wypełnić
Co do wagi dziewczyny to nie jestescie same, ja tez nie znam, moj lekarz jest na tyle dziwny ze ostatnio to sprawdzal chyba z ponad miesiac temu i nawet mi nie powiedzial... moze teraz cos powie jeszcze jak bede w przyszlym tyg., zobaczymy
Udanych wwizyt jutro &&&&&
Margo dobranoc.
Natasza mi tez czas leci szybko, niby mowie kiedy to nadejdzie i sie niecierpliwie a w piatek to mowie kiedy ten tydzien zlecial i tak leci tydzien za tygodniem.
Renatka zleci ani sie nie obejzysz.
Dobrze, że arytmię porzuciłaHej. No wiec nic mi się nie skraca i nie rozwiera. Gin zaproponował masażyk szyjki, podziękowałam serdecznie. Jeszcze nie chce rodzic. Ale mówi ze młodzież siedzi niziutko. Arytmię porzuciła - sladu nie ma po niej. Poza tym mloda,wazy obecnie ok 2400. A 3 tyg temu 2150. Wiec niewiele przybrala
o kurde, dziwne, że nie wiedzą, co to !No ona nie jest 100% pewna ze się nie Sącza... Mówi ze wydzielina jest za wodnista i przede wszystkim jest jej zdecydowanie za duzo. Wód jest w normie wiec ok ale być moze się trochę sacza i mieszaja się z uplawmi... Cholera wie...
Ale to takie galaretkowate bylo :O
No nic za pare minut wchodze...
Ja się IDE pakować. Brzuch mnie pobolewa,boje się ze koniec jest bliższy niż mi się wydaje :/