• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mi w szpitalu mówili że jeżeli jest obciążony wywiad poronieniami i wcześniejsza niewydolnością szyjki to zakładają pessar. Tez czytalam takie opinie że jest on czasem zakładany profilaktycznie bo niewydolność szyjki macicy często wraca w kolejnych ciazach tak jak u Ciebie np ;)
Nie muszą tego robić zawsze pewnie zależy to od szpitala czy tam lekarza ale robią ;)

no właśnie dlatego myślę że druga ciaza będzie podobna do tej teraz- wcześniej 2 poronienia a teraz niewydolność. . no ale nie ma się co nastawiać negatywnie, w końcu tym razem jest w sumie ok i dziś juz 27 tydzień:):):):):)

A ja już też prawie doczekałam się łóżeczka, znajomy mojego P. był w łodzi i przywiózł do zakopanego, jeszcze tylko mój P. musi je odebrać, no ale jakoś tak od niedzieli nie ma kiedy :-[ :-(

Cześć dziewczyny.

Witam się po dluuuugiej przerwie;) najpierw juz tradycyjny brak dostępu do internetu, a teraz dół. Mam od niedzieli takie skurcze, że szok. Dziś nawet byłam w szpitalu. Na szczęście wszystko jest ok. Gdybym miała dziś rozwarcie to od razu byłoby cc. Poród może zacząć się w każdej chwili. Jeśli nie, to w poniedziałek mam się stawić na IP, a we wtorek rano mam cc :eek::D jestem w szoku, że to tak szybko. Czy któraś z Was ma termin w najbliższym czasie, czy ja zacznę nas rozpakowywać?

Witam wszystkie nowe Kwietniowe Mamusie ;):D

Myślę, że później Was choć troszkę nadrobię. Na razie muszę się ze sobą wszystkim ogarnąć ;)

reklama
Hehe Magdalena może ja Cie wyprzedze. Jutro zobaczymy co ordynator powie.

Oo Anulka to widzę, że i Twojemu dzidziusiowi się spieszy ;) Ty już jesteś w szpitalu, mnie wzięli rano i po południu puścili do domu. Skurcze są mega, ale rozwarcia brak i szyjka długa o zamknięta... wiec na poród SN nie mam co liczyć, bo faktycznie powtarza się sytuacja z pierwszego porody.
Anulka a Ty z jakiego powodu jesteś w szpitalu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry