• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Melduje się po wizycie.

Maluda odwrócona główką w doł! Huraa! I po co ja się tyle martwiłam? :P

Szyjka mocno skrócona, w sumie ginekolożka podzieliła ją na dwie części, jest podobno szyjka zewnętrzna, tzw. pochwowa i szyjka wewnętrzna, zrośnięta z tkankami.Taki mały wykład z anatomii :P Tej zewnętrznej już nie mam, została wewnętrzna długa na równe 2. Ale mała bardzo nisko już jest i mocno napiera więc stwierdziła że z do świąt wielkanocnych nie wytrzymam w dwupaku... A ja się chciałam jeszcze poobjadać i potem rodzić...
No i mała waży 2600g, więc tak średnio na jeża ale poprzednie dziewczyny też nie były duże, chciałąbym żeby do tych 3kg dobiła i będzie dobrze.

AsiaWro u mnie juz nie moze byc inaczej :biggrin2: musi byc cora i juz! hehe pokoj na fiolet z rozem pomalowany, wozek czerwony, polowa ubranek typowo dla dziewczynki :biggrin2:

Nie jedna bedzie tesknic pewnie za kopniakami w brzuchu ;-) ale mysle ze obecnosc dziecka nam to jakos zastapi ;-)

tez bym chciala taka sesje, Natasza moze to jednak dobry pomysl zeby sprobowac samemu ;-)

A ja jutro wizyta u gin. a potem jeszcze diabetolog w innym miescie, bedzie ciezki i dlugi dzien

Hejka.
Ale produkcja!!

Ja jakas podkur wiona chodze :/

Amisia mnie przez pierwsze 3 doby po cc nic nie bolalo. Moze za mala dawke przeciwbolowych masz??

Karina dobrze ze Emily juz do zdrowka wraca. Jak mialam ktg w szpitalu to tetno w granicach 138 bylo ale raz przy skurczu skoczylo do 168. Tez sie przestraszylam ale polozna nic nie skomentowala. Zreszta widze ze to norma jak dziewczyny pisza.

Aylin dluuuga szyjka.

Margo dzialaj ;)

Muminku to tez mialas przejscia z ciazami. Wspolczuje. Ale teraz juz prawie na finiszu :)

Mnie skurcze mecza raz mocniejsze raz slabsze, czasem bola...

Zla jestem bo w weekend nie ma mojej ginki :( dopiero 28...a ja nie wiem czy doczekam...

Spotkalam dzis sasiada. Jego zona urodzila 2 dni temu. Pogratulowalam,pogadalismy chwile.
A moj m pozniej do mnie mowi "wypchnieta czy wycieta" :)) Rylam ze smiechu jak nie wiem :D ale po dobie ja wypuscili wiec na pewno sn.

Szaj jaki sen :))

Muminek, ja dziś tez w kółko jem....Nawet chleb upieklam :-D. Mam już zaklepana sesję noworodkowa, czekam tylko na poród, żeby doprecyzować termin :-).

Wczoraj chyba mi kawałek czopa odszedł, woooow!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry