• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Magda, ale masz fajnie, to już niecały tydzień! :-) to na razie oby się uspokoiło, bierz ciepłe prysznice, masz zażywać jakąś nospę/magnez?

Kina, fajnie, że się obróciła :-) ja bym wolała wlasnie przed świętami urodzić, ale raczej nie ma szans...

AsiaWro kciuki za wizytę &&&

Tabasia, a w tygodniu Twoja ginka nie przyjmuje? to jeszcze tylko tydzień, wytrzymasz, a pracę kończysz w tym czy w przyszłym tygodniu?

Myla, urodziny? czy ściąganie pessara?

Kina to chyba dobre wiadomości, co??? :) magiczna szyjka znowu hehe

Pat nie, bo tak to mam susze i nagle tamtego dużo, bardzo duzo... I się ciągnie... Ale fakt, haribo to nie jest... A może rozpuszczone haribo???? Hmmmmm...

Tabasia a może do innego chcesz iść??

Szaj Oooooo może twój był bardziej jak haribo :D

Magda ja w1 też nie miałam... Normalnie katar ma picza moja...

Anulka - moj wazyl 3290 - dzien po terminie jak sie urodzil. Takze spokojnie do dzieła ;)

Kuklaki- ja z pierwszym gdyby nie brzuch nie czulabym ze jestem w ciazy. W dzien terminu bylam na ktg. Zero skurczy, nic a nic. Jakieś Hiltona - to dla mnie abstrakcja jak dziewczyny pisaly. Zero przygotowywania sie organizmu. Naswet buty trekingowe sobbie kupilam tergo dnia bo stwierdzilam ze moze uda sie jeszcze polazic;) Urodzilam na drugi dzien z rana i poczulam co to skurcze :szok:;-)

Aga,Renatka - ja tez zawszze chcialam córke Maję. NAwet jak bylo malo znane ponad 15 lat temu zapytalam rodzicow czemu nie nazwali mnie Maja - to takie śliczne imie. U słyszalam przecież jesteś wnuczką Maja . Tak mial na nazwisko moj dziadek. TEraz gdyby cora niestety musialabym zdecydowac bo w kolo imie kroluje i moje najlepsze kolezanki mają ;). Ale to dobrze moze kiedyś bede mieć synową Maje ;)

Emily- super jaka radosna ;)

Doli - a ja mam szpital 40 km i niewazne o ktorej godzinie M musi mnie zawiezc a syn z nami. Nie mam co z nim zrobic.

Muminek- przelezalas całą ciąze ? o rany;/. A co do sesji to sie zastanawiam ;-) A w czwartek mam sesje ciażowo-urodzinową (mojego 5 latka) wiec jak mi sie spodoba to wszystko mozliwe ;)

Ja dzis jednak za rano wstalam. Zaprowadzilam mlodego do przedszkola i pojechalam pozalatwiac sprawy. Bylam u rodzicow i jednej rzeczy szukalam ponad godzine ;/. No i nie dalam rady i sie tak zdenerwowalam ze chyba cisnienie mi skoczylo niezle. Wiem gdzie zostawiam a mam dalej u nich swoj pokoj a tam nie ma ;/. Obszukalam caly dom prawie łącznie ze strychem.... wrrrryyy.
Mialam 1h jak wrocilam , zdazylam ugotwoac ziemniaczki i po syna. Polazilismy po dworze ponad 2 h . a o 16 jak mnie rozlozylo zmeczenie to usnelam jak zabita, a teraz mdli mnie , niedobrze czuje sie jak po jakiejs mega wypasionej imprezie;/.
Do tego chyba czulam czkawke wysoko ;/ chyba sie zalamie jak sie obrucil;/. Mam nadzieje ze to nie byla czkawka :no:. Wizyte niby mam jutro u mojej gin ale bez usg;/, chyba ostatnia .
Myla -zazdroszcze USG .

Ostatnia edycja:
Milia ona jest co drugi weekend. I miala byc teraz. A tu dupa dzwonie zeby sie umowic a baba mi mowu ze jej nie bedzie :(

Prace koncze w piatek.

Doli tu nie ma innych :( jest jeden polski gin co 2 tyg :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry