Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
do poniedziałku to mnie chyba w kaftanie do psychiatryka wywiozą, bo inaczej tego nie widzę...Magda, no lepiej nawet przy cc, jak dzidzia już chce na swiat, bo to znaczy, że faktycznie gotowa, ale jakby nie było, to będzie wszystko dobrze i już niedługo będziesz miała przy sobie maleństwo :-)
Kuklaki,
na pewno urodzisz przede mnąJa tu sama zostanę i będę Wam wszystkim zazdrościć
![]()
Muminek nie panikuj - czesc autostrada i po drodze masz w razie czego jaroslaw i lancut![]()
Doli - jak mi długość sprawdzal to pokazywał odkąd dokąd mierzy. I z jednej strony główka naciska juz nieźle. Mówi ze jakby pogrzebal mniej delikatnie to poród przyspieszyć moze.
Ja mam do szpitala *dalej nie wiem który) ok 8 km. Moze mniej ale jak trafi o 15 to chyba rowerem pojadę..

Uuuuu schizy odchodzą, co my zrobimy hehe

A ja już też prawie doczekałam się łóżeczka, znajomy mojego P. był w łodzi i przywiózł do zakopanego, jeszcze tylko mój P. musi je odebrać, no ale jakoś tak od niedzieli nie ma kiedy :-[ :-(

Cześć dziewczyny.
Witam się po dluuuugiej przerwienajpierw juz tradycyjny brak dostępu do internetu, a teraz dół. Mam od niedzieli takie skurcze, że szok. Dziś nawet byłam w szpitalu. Na szczęście wszystko jest ok. Gdybym miała dziś rozwarcie to od razu byłoby cc. Poród może zacząć się w każdej chwili. Jeśli nie, to w poniedziałek mam się stawić na IP, a we wtorek rano mam cc
jestem w szoku, że to tak szybko. Czy któraś z Was ma termin w najbliższym czasie, czy ja zacznę nas rozpakowywać?
Witam wszystkie nowe Kwietniowe Mamusie
Myślę, że później Was choć troszkę nadrobię. Na razie muszę się ze sobą wszystkim ogarnąć![]()