• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia witaj w klubie. Ja tez nerwowa ja diabli. Ale zjadłam magnez i mam no-spę kolo łóżka jakby skurcze mocno męczył to wezmę. Zjedz coś słodkiego tak jak dziewczyny radzą. To pozytywnie działa na psychikę;)

Muminek ależ Ty jesteś agentka ;) moja szwagierka tak jak Ty wszystko na gładko jedzie...

Doli ja też schiza w pełni. Miejsca sobie znaleźć nie mogę. Wc to najlepsze miejsce w domu;) najlepsze jest to, że wracając ze szpitala zjadłam w samochodzie pączka, bułkę czosnkową, popilam pepsi i zjadłam dwa jabłka :D nie wiedziałam na co mam chęć wiec zeżarłam wszystko co było pod ręką :eek: do poniedziałku to mnie chyba w kaftanie do psychiatryka wywiozą, bo inaczej tego nie widzę...

Magda, no lepiej nawet przy cc, jak dzidzia już chce na swiat, bo to znaczy, że faktycznie gotowa, ale jakby nie było, to będzie wszystko dobrze i już niedługo będziesz miała przy sobie maleństwo :-)

Milia ja się bardzo cieszę, że mały chce juz wyjść. Z drugiej strony strasznie boje się porodu ze względu na przeżycia przy pierwszym synku. :banghead: choć teraz niby wszystko planowane i ma być zupełnie inaczej. No zobaczymy. Tak czy siak to moja ostatnia ciąża. Za dużo nerwów i zmartwień...

Magda podpisuje się pod ostatnim zdaniem hehe

Schiza to moja ksywa nie zapominajcie,!!

Ja się czuję fatalnie przez tą pogodę, głowa boli całe dnie, kręci mi się jak po % i niedobrze mi, w dodatku wkurw gratis i zmęczone stopy. Leżeniem. Lol

Myla, myślałam, że przegapiłam moment, kiedy Ci go ściągnęli, ale pewnie od razu na porodówkę pojedziesz, kiedy to nastąpi... Wybacz sklerozę ciążową ;-)

Magda, oczywiscie, że teraz wszystko będzie inaczej, będzie planowane cc, a gdyby wcześniej się zaczęło, to też Ci zrobią, jak masz wskazania, nie denerwuj się :-)

Kuklaki,
na pewno urodzisz przede mną ;) Ja tu sama zostanę i będę Wam wszystkim zazdrościć :P

A na kiedy masz termin.

Muminek nie panikuj - czesc autostrada i po drodze masz w razie czego jaroslaw i lancut :)

Doli - jak mi długość sprawdzal to pokazywał odkąd dokąd mierzy. I z jednej strony główka naciska juz nieźle. Mówi ze jakby pogrzebal mniej delikatnie to poród przyspieszyć moze.

Ja mam do szpitala *dalej nie wiem który) ok 8 km. Moze mniej ale jak trafi o 15 to chyba rowerem pojadę..

Aylin no rowerem najlepiej :laugh2::laugh2:

Renatka
no chyba tak bedzie ze jak juz maly bedzie w domu to jej przejdzie a teraz jeszcze sie wyglupia.

Uuuuu schizy odchodzą, co my zrobimy hehe

Doli jak ty wogole bedziesz zyc pozniej? Brak dolegliwosci i podejzanych objawow:szok:

A ja już też prawie doczekałam się łóżeczka, znajomy mojego P. był w łodzi i przywiózł do zakopanego, jeszcze tylko mój P. musi je odebrać, no ale jakoś tak od niedzieli nie ma kiedy :-[ :-(

To juz prawie na miejscu :happy2:

Cześć dziewczyny.

Witam się po dluuuugiej przerwie;) najpierw juz tradycyjny brak dostępu do internetu, a teraz dół. Mam od niedzieli takie skurcze, że szok. Dziś nawet byłam w szpitalu. Na szczęście wszystko jest ok. Gdybym miała dziś rozwarcie to od razu byłoby cc. Poród może zacząć się w każdej chwili. Jeśli nie, to w poniedziałek mam się stawić na IP, a we wtorek rano mam cc :eek::D jestem w szoku, że to tak szybko. Czy któraś z Was ma termin w najbliższym czasie, czy ja zacznę nas rozpakowywać?

Witam wszystkie nowe Kwietniowe Mamusie ;):D

Myślę, że później Was choć troszkę nadrobię. Na razie muszę się ze sobą wszystkim ogarnąć ;)

Magda wow to tez juz szybko, no ale pierwsza nie bedziesz.

Milia
dobrze ze ci kontroluja i wszystko ok.

Myla
a na ktora masz USG? Bo ja tez mam jutro:happy2:

Karina dobrze ze KTG w pozadku, a po Emily widac ze sie lepiej czuje bo taka radosna.

Ja moze nie bede miala objawow porodu bo dzisiaj gadalam z mama to ona ani skurczow przepowiadajacych, ani wody. jej nie odeszly ani nic, a mojego brata to w 3 godz urodzila, tez bym tak chciala, ale kto wie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry