O matko, Oltoma, współczuję

Co Ty biedna musiałaś czuć

brrrr...... ale dobrze, ze już jest OK.
Trzymam kciuki za USG !!!
Kuklaki, tylko to właśnie nie jest twardnienie, bo np. teraz mam miękki, ale skóra na nim jest zdrętwiała. W necie nic nie znalazłam, tylko, ze jak to w podbrzuszu, to oznaka przedwczesnego porodu, ale mi drętwieje cały, od samej góry.
hmmmm, pierwsze słyszę, nie pomogę
kuklaki tak mialam dopoki sobie lasera nie zafundowalam

ciaze nie pozwolila mi dokonczyc calego cyklu zabiegow ale 4 czy 5 razy i jest mega roznica. Zazdroszcze kobitkom co maja delikatny zarost ja niestety jak facet nie dosc ze ciemne, do tego sztywne i geste jak u małpy. Ogolnie golenie co 2 dzien kiedys to juz rarytas. Na szczescie technika idzie do przodu i mozna sie ratowac
ja mam takiego "pecha", że co zacznę serię to się okazuje, że w ciąży znów jestem
Ale next time zakładam spiralę i idę kosić trawnik na maxa
Kuklaki, byłoby super, jakbyś miała taki poród jak mama :-) moja niestety ze starszą siostrą męczyła się 20 godzin, a ze mną 12, mam nadzieję, że nie zawsze się to powtarza...
Kciuki za jutrzejszą wizytę :-)
ja jak wariat liczę, że drugi poród szybszy i łatwiejszy

choć Majka się urodziła 5,5 h po dojechaniu do szpitala, więc i tak nie źle.
Myla a myslisz ze ci bedzie zagladac?
Ja sie przedwczoraj golilam a nogi to depilatorem zeby za szybko nie odroslo. Nie lubie sie golic na dole bo zawsze na drugi albo trzeci dzien to mnie wszystko swedzi a teraz nie moge nawet sie masciom smarowac, tez tak macie czy tylko ja?
ja też tak mam, gryzie, swędzi, a drapię do krwi :/
czasem trochę mi pomaga Kamagel, podobno w ciąży można,
niestety czasem i tak się drapię
Renatka,
ja również mam termin na 21go
aga,
u mnie z imieniem nadal lipa. Zdecydujemy, jak zobaczymy córę. W końcu imię musi do niej pasować

Poza tym, przy porodzie może okazać się, że nosiłam w sobie chłopca. Nigdy nie wiadomo
witaj w klubie
No ja bym chyba nie chciała, żeby się okazało, że u mnie jednak dziewczynka.... co nie znaczy, że nie mam po Majce jeszcze kilku kartonów ubrań

hehe, znalazłoby się coś
Renatka mogą mi zrobić na życzenie. Bierzesz 1500 zł maszerujesz do ordynatora i masz
hmmm, raczej miałam na myśli "za czekoladę" czy "za whisky" :/
Karinka, ale śliczna wesoła Emily !!!
Majka kaszle jak stary gruźlik, albo jak diesel, co odpalić nie chce :/
Do tego świszczy jej w nosie, a nie umie smarkać

Do tego ma taką chrypę, że prawie nic nie mówi...
Budzi się co chwilę i płacze i jęczy.... idę spać póki i ona śpi...
dobrej nocy dziewczynki !
Trzymajcie się !!!
:-)