Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O leżeniu nic nie mówili, a ja byłam już po tym szukaniu tętna jak w jakimś amoku i o nic nie pytałam a teraz jestem na siebie wsciekla... Kazali tylko na cito zrobic usg. Cale szczescie to jutro! Dobrze, ze znam to forum i Wasze historie z szyjkami bo tak to chyba bym sie wykonczyla...
Mały podczas badania w ogóle nie chciał sie ruszać! Od poczatku ma charakterek... Strach się bać co będzie potem!
Mam jeszcze pytanie do tych z problemami szyjkowymi. Czy badanie usg szyjki miałyście przez brzuch czy ginekologicznie?
U mnie dodatkowo zgaga, że aż haftować chyba zaraz zacznę....
Dobrej nocki wszystkim życzę!!!
Spać nie mogę![]()
Tyle dobrze ze mój pojechał na 3 zmianę i powiedział kierownikowi jaka sytuacja i go do domu puścił. Bo tak to jutro byłabym sama. Bo mama jedzie po brata bo wychodzi ze szpitala 70 km od domu, M po 3 zmianie to się nie dogadasz z nim. A tak to chociaż będzie wyspany.
Brzuch mnie boli z nerwow.
Oltoma wiem co czułas. Wczoraj jedno ktg musiałam powtórzyć, później badanie tętna tym czujnikiem - pielęgniarka nie mogła znaleźć tętna przez 15 minut. Ja juz zielona leżałam. M nie lepszy. O 22 ktg i znowu coś nie tak. Jutro lekarz ma ocenić bo połozna nie wiedziała. Ja pie rdole wykoncze się do 8.30
Myla a myslisz ze ci bedzie zagladac?
Ja sie przedwczoraj golilam a nogi to depilatorem zeby za szybko nie odroslo. Nie lubie sie golic na dole bo zawsze na drugi albo trzeci dzien to mnie wszystko swedzi a teraz nie moge nawet sie masciom smarowac, tez tak macie czy tylko ja?
No ja niestety też takie mam owłosienie, przed ciążą też myślałam o laserze, nawet myślałam kupić sobie takie cudo do domu, bo widziałam, że można za ok 1000zł, jednarozowo trochę wydatek, ale można by na raty wziąźć, a jak przeliczyć na wizyty u kosmetyczki to i tak wyjdzie taniej, a mogłabym zrobić nim całe ciało i użyczyć mamie.kuklaki tak mialam dopoki sobie lasera nie zafundowalamciaze nie pozwolila mi dokonczyc calego cyklu zabiegow ale 4 czy 5 razy i jest mega roznica. Zazdroszcze kobitkom co maja delikatny zarost ja niestety jak facet nie dosc ze ciemne, do tego sztywne i geste jak u małpy. Ogolnie golenie co 2 dzien kiedys to juz rarytas. Na szczescie technika idzie do przodu i mozna sie ratowac
![]()